ekmakeup - En blogg om Makeup skrevet av Elena og Kathrine (14) enjoy
long time, no see

Ser at det fortsatt er en del sidevisninger og at vi fortsatt har noen få lesere. Derfor tenkte jeg bare å si at jeg ikke kommer til å blogge her noe mere, hvertfall ikke før til sommeren, kanskje ikke da en gang. Er så utrolig vanskelig å fylle en hel blogg kun med sminke! 

Og som sikkert noen av dere vet så elsker jeg jo mote og, og da vil jeg jo blogge en god del om det også! Også liker jeg å ta bilder (da helst av andre ting enn sminke, haha) og så skal jeg på språkreise til california neste sommer, så vil blogge om det og! Derfor har jeg og min aller aller beste venninne, runa, som jeg reiser med laget oss en blogg hvor vi blogger om mote, vår hverdag, sminke og en god del om språkreisen. Der føler jeg at jeg kan blogge om ALT og da blir det jo oppdateringer mye oftere og!

Så håper dere vil følge meg og Runa HER. Da blir jeg superglad.

Takk for alle fine kommentarene vi har fått i de månedene vi har blogget! Kanskje vi sees igjen her og, hvem vet?

Vet ikke om Elena kommer til å fortsette her, det får hun bestemme selv. 

hm sminken, good or bad?

God fredag alle sammen! Vet jeg sa at jeg tenke på pause, men i dag fikk jeg en blogg ide og da må man jo bare blogge, sant? 

Tenkte å vise dere mine favoritter innen sminke fra hm merket. Synes ikke at det finnes noen produkter derfra som kan måle seg med for eks Make Up Store eller MAC. Men det er utolig billig og noen produkter er faktisk helt OK og bra til og med!

Har ikke så mye derfra, bare 5 produkter. To av de bruker jeg aldri fordi de suger, mens de andre tre er jeg blitt avhengi av, utrolig nok. 

(digital kamera bilder, sugen kvalitet) en herlig nude lipgloss i fargen bite me blondie, kjempe fin farge og holdbarhet! 39,50 kr. 

Somkey eye brush, denne er herlig! Funker ikke så bra hvis du bruker den alene, men jeg bruker en all-round børste fra GOSH i tillegg og da funker denne fint, til å legge litt sotete svart øyenskygge enten i globalen eller som en eyeliner innest ved vippene. 19,50 kr. 

En helt standar grei øyenbryns liner i fargen light brown, rammer inn brynene og holder de på plass. 29,50 kr. 

Disse tre kommer nok til å være på plass i min sminke samling lenge. Gir alle produktene terningkast 5, fordi de er bra og billig rett og slett. 

Men dere- IKKE bruk hudsminken til hm, for eks. foundationene, compact pudderet, concealerene osv, de gir deg uren hud og er ikke bra i det hele tatt! Unn huden din kunn det beste! 

Hva synes du om sminken til hm? good or bad?vi tar en pause

Hei dere! Nå har vi tenkt å ta en pause, pga manglende blogg inspirajon, og vi har utrolig mye lekser. Det er så mye for tiden, og vi vet ikke helt hva vi skal skrive om, men det kommer til og bli mye mot våren/sommeren. Men bare stay tuned, for vi kommer tilbake! :) Og selvfølgelig, om vi får en blogg ide i morgen eller neste uke, så kommer vi jo til å blogge! Men ikke like mye som vi har gjort .. Så fortsett å følg med ;)

Les mer i arkivet » April 2011 » Mars 2011 » Februar 2011

elena og kathrine


about us: 14 år. sminke. blogg. mote. venner. photo. reising. starbucks. shopping. jentekvelder. clinique. MAC. elf. Make Up Store. Loreal Paris studio secrets. MaX Factor. Lancome.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits