ekmakeup - En blogg om Makeup skrevet av Elena og Kathrine (14) enjoy
Favoritt videoer- Kathrine

Får altså ikke til å legge inn videoene slik at de vises her på bloggen. Det bare klikker helt,  men her er linker til de videoene jeg synes er verdt å se på. Man får tips og Inspirasjon, det er underholdning også er de så utrolig flinke!

 

Super golden eyes toturial -VELDIG glitrende golden eyes, men jenta er kjempeflink og kan virkelig å sminke seg.

 

Smokey eyes toturial inspired by Kim Kardashian - Dritfin smokey eye look! Anbefaler alle å se denne!

 

Foundation routine -hun bruker kjempe mange fine produkter å kommer med tips underveis om påføring osv!

 

Natural eyeshadow toturial -Resultatet blir helt nydelig og kjempe naturlig! Det virker ikke så vanskelig, så denne vil jeg prøve ut en dag..

 

SYKT

 

Har selvfølgelig en god del andre favoritter også, men kan ikke legge ut alle. Det kommer kanskje flere senere når jeg får fikset slik at videoene vises på bloggen! Snakkes♥
Ny header

Hey, nå har vi fått oss ny header! Fordi vi ble lei av den forrige.Den ble ganske enkel, men.. less is more. Bildene er fra weheartit og den er redigert i picasa 3 og picnik.com. Ble ganske fornøyd! Og siden vi ikke har noe annet å skrive om akkurat nå slenger vi inn et random bilde♥

 

tenk å ha så masse HERLIG sminke da!

 

Hva synes du om den nye headeren?New Products

I dag kom pappa hjem fra Sverige med denne posen

 

 

Og oppi lå det en herlig mac øyenskygge, en 129 blush brush og en eyeliner fra Lancome!

 

 

Fargen heter Orb. Den er så fin at jeg... ja. Den er rett og slett bare nydelig. Pris på tax-free i Sverige: 103,-

 

 

Denne børsten leste jeg diverse anmeldelser av på hjemmesiden til mac, og alle, absolutt ALLE var fornøyde med den. Den er kjempe fin til å påføre blush, rouge, solpudder og alt annet man bruker for å få dybde og i ansiktet. Pris i Sverige: 350,-

 

 

Eyeliner fra Lancome, sorry for dårlig bilde. Tror det blir anmeldelse av denne når jeg får testet den ut, er usikker på hva den kostet fordi den var med i en pakke sammen med andre produkter fra Lancome.

 

I morgen tror jeg at jeg skal prøve ut en fargerik øyenskygge som jeg nevnte for en stund siden. Da blir det bilder av resultet  (men bare hvis det blir vellykket, noe jeg IKKE kan forsikre dere om at det blir, haha).

 

God helg allesammen!mac palettes

Hei! Nå skal dere få se to MAC palettene jeg har kjøpt her i Oslo. Jeg har også kjøpt en 266 børste, og 5 øyenskygger. Øyenskyggene jeg kjøpte er jo i palettene, men når jeg kommer hjem skal dere få se alt, og øyenskyggene hvær for seg! :) Men nå får det lønne seg med web bilder, hehee.

 


Ops, overse meg.

 Her er den første paletten som er fylt opp. Det er plass til 15 i en palett. Den svarte plassen, er en matt svart øyenskygge som ikke vises.

 
Her er den siste paletten, haha, den har bare to i seg enno, men samler jo ennå!

 

Det kommer bilder og navn på øyenskyggene (hvis dere vil vite navnene) senere når jeg kommer hjem. Jeg kommer hjem i morgen, men jeg tror ikke det blir noe blogging da, for det er ikke sikkert jeg orker.Show everyone who you are or how you feel

Vi kan uttrykke oss gjennom sminke. Man kan vise at man er glad ved å sminke seg ordentlig og bruke mange fargerike farger som fremhever glade, gylne øyne. Eller man kan vise at man er deppa eller sint ved bruke sminken på en litt annen måte. Man kan også vise hvem man er og hvor man kommer fra gjennom sminke. Den er heller ikke til bare for å gjøre oss vakrere. Den brukes mye for å formidle noe, som for eksempel klovnen på sirkuset. Hadde han vært den samme uten den store røde munnen, den hvite huden og de svarte rare vippene? Sminke kan altså brukes på så utrolig mange forskjellige måter.. Ikke engang fantasien setter grenser. Så.. show everyone who you are and how you feel and experiment with makeup!

 

 

 

 

 

 

 

//weheartit
BEAUTY

Heisann! Idag har jeg vært i byen med disse herlige jentene: www.miiia0.blogg.no og www.conniesten.blogg.no♥ Kjøpte ikke noe spesielt fordi jeg driver å sparer, men jeg stakk som alltid innom Vita. Der fikk jeg med meg dagkremen min til 30 %, et kart som viser hvordan man former perfekte bryn og et nytt nummer av BEAUTY.

 

 

ELSKER virkelig dette bladet. Det inneholder hudpleietips, sminketips, motetips, sunnhetstips og herlige produkter! Og det beste av alt er jo at det er GRATIS. Det kommer et nytt magasin hos vita ca hver måned tror jeg.

 

Dette ble et kjedelig innlegg som ingen har interesse av å lese føler jeg, men aner ikke hva jeg skal blogge om fortiden! Derfor spør jeg dere,

Hva ønsker dere at vi skal blogge om?

 

Nå skal jeg slenge meg på sofaen og kose meg med BEAUTY.
Lyse herligheter fra MAC

Er så missunnelig på Elena som befinner seg i Oslo nå! Hun skal jo på MAC å sikkert shoppe masse, heldiiig, kos deg♥

 

Men selvom jeg ikke skal til Oslo så skal jeg få skaffet meg noe nytt fra MAC snart. Pappa skal nemmelig til Stockholm i morgen og da skal han kjøpe med noe fra flyplassen der, siden det er noen kroner billigere i Sverige. weee! Jeg skal i alle fall ha en øyenskygge, sitter å leter litt på www.maccosmetics.com at the moment etter noen som er litt lyse brun/rosa/beige aktig. Disse er favorittene hittil:

 

Brule- min favoritt, tror jeg:


 

 

Naked lunch:


 

 

Orb:

 

 

 

Vapour- denne er også utrolig fiiin:

 

 

 

Honesty:

 

 
Naked lunch og Honesty er kanskje litt for mørke, men de er helt nydelige! Vil ha alle!

Skal legge ut bilder av de tingene jeg får om noen dager, så dere får se hvilken farge det ble.

Hvilken var din favoritt?
innkjøp - elena

Heh.. heisann. Beklager såå mye for den dårlige bloggingen min, men jeg har en unnskyldning. Jeg har vært syk lenge nå, og da har blogglysten vært nede. Og jeg må fortelle dere at jeg drar til Oslo i morgen så da blir det ikke bloggen før om 1-3 dager. Jeg skal nemlig på MAC, og der skal jeg jo shoppe øyenskygger og paletter. Jeg kommer til og vise dere hva jeg har kjøpt osv.

Framover så kommer jeg sikkert til og vise dere renseproduktene mine, og hvordan du kan lage din egen øyenskygge primer, skrive litt om foundationer, concealer, sminketips, hvilke børster du kan bruke til masse forskjellige produkter og andre sminkeprodukter og tips! :)

 

Men som sakt så har jeg kjøpt meg en ny mascara i dag, min var over 3 mnd, så jeg trengte en ny.


(bildet er fra google)


Loreal Telescopic Mascara. Den er vannfast også.
176,- kjøpt hos Vita.

 Wants in polyvore

Jeg elsker polyvore! Satt å lekte meg litt isted og mikset det jeg ønsker meg av sminke, så... her er resultatet!

charming pink
Welcome to Polyvore!
Bildene ble litt små, får de ikke noe større av en eller annen merkelig grunn. Men uansett, håper dere likte det!♥


Pleie i vinterkulda

Vinter. Kulde, frost, snø, minus 20 og tørt inneklima .. I Norge er vinteren ekstremt kald, våt og lang og det setter dessverre sine spor på huden. Og siden Vinteren dessverre ikke er over enda så tenkte jeg å gi et par tips til hvordan du bevarer huden frisk og fin i vinterkulda (kilder: Costume skjønnhet, det nye skjønnhet):

 

1. Huden mister fort litt glød om vinteren fordi solen såvidt titter frem og man er mye inne. Tips: Bruk enten en lysreflekterende primer utenpå dagkremen din eller et solpudder med god kvalitet og mye shimmer.

 

Lysreflekterende primer fra Clarins, kroner 255.

 

special reserve highlight powder fra mac, dette skal tilføre en herlig sommer glød til ansiktet, Kroner 230.

 

2. Huden kan fort bli tørr pågrunn av de mange minusgradene. Tips: Bruk en kjempegod dagkrem uten vann (fordi vannet kan forårsake frostskader i huden) og rens huden med et produkt som hjelper mot kuldepåvirkninger hver morgen før du drar ut i kulden. Dette vil fungere som er lag ullundertøy for ansiktet.

 

 

Hvis huden din reagerer ekstremt på temperaturforandringer kan du prøve denne fra dermalogica som skal hjelpe mot kuldepåvirkninger og styrke huden. Kroner 450.

 

 

Dette skummet gjør huden frisk og motvirker tørrhet selvom det passer til alle hudtyper. Derfor er det perfekt å bruke om vinteren hvis du foreksempel har veldig fet hud til vanlig, men får tørrere og mer sensetiv om vinteren.

 

3. Leppene sprekker fortere om vinteren pågrunn av kulda. Tips: Invester i en beskyttende og pleiende leppomade/lip balm/leppestift som du bruker hver dag. Finn en som holder leppene myke hele dagen og som hindrer at de sprekker. Det er ekstra fint om den inneholder E-vitamin, det heler sprukken hud.

 

 

 

 

Jeg bruker denne leppomaden fra carmex, den holder leppene utrolig myke gjennom hele dagen, også er den ikke testet på dyr, kroner 39.
Colors of the rainbow

 

 

 

 

Har så lyst til å prøve ut en skikkelig fargerik øyesminke snart, det er så fint! Når jeg gjør det (og hvis det blir fint) skal jeg ta bilder å vise dere resultatet!

 

Forresten, anbefaler denne hårkuren! Har brukt den i flere måneder nå og er kjempefornøyd, håret blir veldig glansfult og mykt av den!

 

 

 

 

Noen som har en BRA palett med mange fine farger å anbefale? (bortsett fra 88 paletten)


God helg/vinterferie!♥
Tipsing?

Tenke å begynne med "ukas tips" eller noe sånt, for å variere litt. Denne ukas tips er:


 

foto: iselin pettersen - http://bareiselin.ipublish.no/, anbefaler virkelig å ta en tur innom!

Skal vi begynne med tipsing? Hva synes dere om dette tipset?

my other bag is CHANEL

 

 

 

 

Vi ELSKER CHANEL sminken

Tycks?
Enkel og fin hverdags sminke på 5 minutter

Tenkte å fortelle hvordan jeg vanligvis sminker meg før jeg drar til skolen hver mandag-fredag. Som mange andre har jeg ikke all verdens med tid om morgenen, derfor synes jeg denne looken er kjempefin. Fordi, 1. Den ser veldig naturlig ut, ikke for oversminket 2. Holder seg hele dagen 3. Tar kun 5 minutter!

 

1. Start med favoritt primeren din over hele øyelokket.

 

2. Bruk en sort eyeliner med god kvalitet helt innerst ved øyenvippefeste på øyelokket. Her er det veldig viktig å ikke overdrive, det holder med en tynn strek. Hvis det kommer for mye fjern litt med en q-tips. Og sats heller på å tegne litt og litt av streken om gangen enn å tegne helen i ett drag.


3. Ta bittelitt av foundationen din eller concealeren din over øyelokket for å "åpne" øynene. Hvis primeren er veldig lys etter den tørker trenger du ikke å gjøre dette.


4. Så tar du bare et par strøk med mascara på overvippene.

 

FERDIG!

Slik skal da resultatet bli (vises kanskje ikke så godt, men jaja) :

 

 

når du lukker øynene skal streken så vidt vises:

 

 

Enkelt, fort gjort og naturlig!

 

 

Her er produktene jeg bruker:

Elf eyelid primer

Viva la Diva eyeliner i fargen 1 SOOT (kjempebra og billig. kun 45,-)

Loreal studio secrets foundation

BUILD-UP VOLUME MASCARA fra IsaDora

Et nytt favoritt produkt

Bestilte enda flere produkter fra elf fordi jeg var så fornøyd med de første. Denne gangen bestilte jeg Elf mineral leppestift i fargen Natural Nymph (den elena har), og jeg synes den er kjempefin, min nye favoritt! Eneste negative er at du blir litt "tørr" på leppene av den etterhvert, men den er fin hvis du vil ha nude lepper uten så mye "glitter".

 Finn riktig foundation

Tenke å skrive litt og gi litt tips om det å finne riktig foundation, tilpasset DIN hudtone og hudtype. Nå er jeg absolutt ingen ekspert, er jo bare 14. Men jeg har lest litt her og der, vært på parfymerier, kurs og salonger hvor jeg har fått litt tips. Tenke å si det jeg kan i allefall, så her er mine tips til å finne riktig foundation:

 
 • Du bør først og fremst starte med et godt utgangspunkt for at foundationen skal se fresh og frisk ut. Og for å få det gode utgangspunktet bør du starte med å rense huden din med gode renseprodukter (bla lengre ned for å se hvilke renseprodukter jeg bruker).
 • Har du tørr hud, velg en foundation med oljer, eller bland foundationen med din daglige ansiktskrem. Men dette gjør jo så klart dekkevnen dårligere.
 • Har du fet eller uren hud bør du velge en uten oljer.
 • For å finne rett farge kan du se på blodårene dine og stille deg selv spørsmålet: Har jeg grønnblå blodårer eller lilla? Har du grønnblå så bør du velge en foundation med gultoner i seg. Har du derimot lilla (den minst vanlige) bør du velge en med rosanyanser. Dette gjelder ikke alle, men svært mange sier at det er lettere å finne sin farge når de følger dette rådet!
 • Smink deg i daglys om det er mulig, da ser du mye bedre hvilken farge som kler deg. (jeg har sminkespeilet mitt i vinduet og får et mye bedre resultat da enn om jeg gjør det på badet)
 • Og til slutt, husk(!): Det er IKKE lov, absolutt IKKE lov å bruke en foundation som er langt mørkere enn hva du skal ha bare fordi du vil se brun ut! Tro meg, det er utrolig lite flatterende i daglys (og inne for den sakens skyld). Det er rett og slett bare utrolig stygt! Hvis du vil være brun, innvister i et bra solpudder eller en god selvbruningskrem.

 

Slik ser huden min ut etter jeg har lagt sminken, bildene er ikke redigert så jeg har langt i fra perfekt hud! (Bildene ble litt uklare når jeg lastet de opp):

 


 

Her har jeg brukt tone correcting concealer fra elf på røde områder, Loreal studio secrets foundation på nesen og kinnbena og et tynt lag med wonder powder fra make up store i hele ansiktet.

Har sagt det mange ganger, men jeg anbefaler virkelig min foundation fra Loreal, bruker den lyseste varianten og den er akkurat min hudtone, også passer den huden min fordi den demper de blanke områdene.

Håper tipsene hjalp,Innkjøp ++

Heihei! Er så deilig med helg, men har selvfølgelig greid å blitt veldig veldig forkjølet. Gleder meg til sommer, sol og varme!

 

Selvom formen ikke er på topp så kom jeg meg en tur ut på ikea i dag, og hadde planen klar: Kjøpe bokser til å oppbevare sminken i (se lengre ned eller i arkivet for å se bilder av Elena sin boks). Men de to jeg skulle ha var de selvfølgelig utsolgt for, derfor dro jeg på Europris å fikk taki i alle fall en av dem.  Denne synes jeg er veldig praktisk å ha børster i, slik at de ikke krøller seg, som de gjør når de ligger sammen med resten av sminken:

 også var jeg innom city syd (et kjøpesenter i Trondheim) å kjøpte dette:

 

 

En øyenskyggebørste fra GOSH, kan brukes overalt, i globallinja, på selve lokket og til å duse ut! Kjøpt på vita, hvor de fortiden har 30 % på all makeup. Anbefaler dere å ta turen til nermeste vita butikk! Pris på salg: 62,-

 Lip balm med farge. Har veldig tørre lepper på vinteren så hvis jeg bruker leppestift blir jeg bare mer tørr. Derfor synes jeg denne er kjempefin, den styrker og pleier leppene samtidlig som den har en utrolig fin farge! Jeg har den i fargen 23, rose, som er litt rosa/nude.Også kjøpt på vita. Pris: 44,-

 

Fant ikke boksen jeg skulle ha sminken i, men jeg lette litt hjemme også fant jeg denne sminke bagen:Den var stor nok til all sminken min, så da ryddet jeg litt på sminkebordet og ting ser så mye mer oversiktlig ut nå. Sminke blir mye morsomere om man oppbevarer det slik at det holder seg rent og ordentlig!

 Ha en fin Lørdagskveld allesammen♥

forresten, hvis noen lurer på hvilket kamera jeg tar alle bildene med så er det speilrefleks, Canon EOS 500D.

tutorial - golden eyes

Hei! Sorry for at jeg ikke har blogget!, men nå skal jeg begynne igjen. Så jeg tenkte at jeg skulle lage en tutorial som er gull og bronse farget. Veldig enkel. Jeg laget en rosa og, men bildene ble helt blææ. Så de bildene legger jeg ikke ut, men jeg tror det kommer flere tutorials framover.

Dette er paletten jeg bruker, ( kjøpt hos Cubus) :

 

Disse er fargene jeg bruker:

 •  Start med ynglings primeren din først. Det gjør at øyenskyggene dine holder jeg lenger på.

 • Start med den første og lyseste på hele lokket.

  •  Så legger du nr 2 i globallinja, og litt i ytre gjørne, men ikke så skarpt.

 

 • Så tar du nr 3, den mørkeste i ytre gjørne.

 

 • Så tar du på highliter øverst ved brynet ditt. (beklager for unappede bryn!!!) Haha!

 

 • Så avslutter du med mascara! :)
 • Beklager hvis jeg ikke beskrev godt nokk, men hvis dere lurer på noe mer, spørr i kommentarfeltet! : )

Haha, håper dere likte det!smokey eyes

Her noen enkle tips (steg for steg)  til hvordan du kan få til smokey eyes:

 

 • Start med primer, for at øyenskyggene skal sitte lenge.Disse fra ELF er kjempe bra.

 

 • Legg en base. Hvis du vil ha svart smokey eyes bruker du en helt lys grå aktig base, hvis du vil ha lilla bruker du en lyselilla osv.
 • Hvis du har en palett med 3 eller 4 svarte nyanser, starer du med den lyseste svarte på midten av øyet, så den nest mørkeste innerst i gjørnet, og den svarteste duser du ut ytterst på øyelokket, og du kan blande den ut i globallinja hvis du vil.
 • Så bruker du en helt hvit øyenskygge som en highliter øverst ved øyenbrynet! Dette gjør at looken blir litt mer "skinnende" og glamorøs.
 • Til slutt påfører du mascara, ta litt ekstra på de ytterse vippene hvis du ikke har løsvipper.

 


Vi anbefaler disse palettene, den første er Kathrine sin og den til høyre er Elena sin.

 

Her er noen eksempler:

 Bruk de fargene du vil, det går til og med an å bruke rosa!:

Det kan også gjøres litt enklere og mer naturlig, sånn som på bildene under:

 Håper tipsene hjalp, lykke til!kjendis sminke

Nå sitter vi på skolen å har arbeidstime, derfor benytter vi anledningen til å blogge litt! Vi elsker kjendisenes sminke, røde og nude lepper, golden eyes og smokey eyes, skikkelig glamorøst! Tror alle jenter drømmer om å bli sminket sånn som dem, det gjør i hvertfall vi!

 

Katy Perry:Rihanna:

 

Kim Kardashian:

 

Lady Gaga:

 
Christina Aguilera:

Selena Gomez: 

 

 

 dette ønsker vi oss!Mac 15 palette. I denne kan du ha 15 valgfrie øyenskygger fra Mac.L'oreal Studio Secrets face primer. Denne gjør at foundationen din holder ut dagen!Mac Lipglass. Vi ønsker oss den til venstre.Mac Pro Longwear concealer og foundation. Pluss 190 foundation brush fra Mac.Mac Fix +  Setter sminken din, og får den til å se frisk og fin ut! Den skal lukte kjempe godt.Smashbox Artificial Light. Du blander den med foundationen din, så får du en fantastisk glød!YSL Lipstick i valgfri farge!Kathrine ønsker seg en slik børste fra Bare Minerals. Børsten her er til mineralpudder og blush.Elena ønsker seg Sigma børster! Her har du børster til ansikt, øyne og lepper.

Hva ønsker du deg?Inspiration

   


Fra //weheartit.com

Hvilket bilde like du best?Innkjøp 07.02.2011 kathrine

Heihei! Nå skal jeg vise dere mac innkjøpene fra i dag. Ble helt forelsket i både leppestiften og øyenskyggen, tror jeg må kjøpe mer senere, de hadde så utrolig stort utvalg. Man har liksom bare lyst til å kjøpe hele butikken! Spesielt alle leppestiftene, de er så nydelige der de står, lyse, mørke, sterke farger, duse farger. Når jeg blir rik skal jeg eie alle mac leppestiftene i verden, bare vent å se♥

 Til og med posene er jo freshe, hahaha

 

 

Akkurat slik farge jeg ville ha, ikke for lys men ikke for mørk heller, den glitrer og er i lillatone♥ Fargen heter: SHALE pris: 150,-

 I og med at den inneholder mye glitter kommer jeg til å bruke den mest når jeg skal pynte meg, på fester, bursdager og slikt.

 

Og så, min kjære nye favoritt leppestift:

 Creme d'nude! Tror denne kommer til å bli brukt myyye. Pris: 150,-

Hva synes du om innkjøpene?
Creme d'nude

Hei, sorry for null blogging fra hverken meg eller Elena i går. Har liksom som plan å blogge minst 2 innlegge hver dag, men vi får si at i går var et unntak. Jeg var i alle fall veldig sliten etter hytteturen og kom hjem sent, da var det rett til samfunnsfag boka for å pugge til prøve. Det tror jeg Elena også gjorde, derfor= ingen blogging.

 

Nå skal jeg straks til byen for å kjøpre inn noe fra Mac, planen er creme d'nude, en øyenskygge med lillatoner og kanskje noen børster og sminkefjernere. Skal vise dere innkjøpene når jeg kommer hjem, men nå må jeg stikke!

sakkes♥Har ønsket meg denne utrolig lenge, gleder meg til den enderlig er min!
Kathrines Favoritt produkter

Her er mine favoritt produkter til øyne, lepper og hud :)

 

Hud:


 

Kjempe fin farge og gir ansiktet dybde.

 

 

 

En så bra foundation skal du lete lenge etter, den sitter lenge, dekker bra og du slipper å føle at du er helt stiv og tørr i ansiktet!

 

Skal prøve ut flere produkter i samme serie senere siden jeg er så fornøyd med denne.


Se på herlighetene da! photo: //weheartit

 

Blandt annet denne skinprimeren skal ligge i min sminkepung hvertfall innen neste måned...

Øyne:Anbefaler ALLE sminkegale jenter å invistere i denne primeren fra elf!

Dette er min favoritt øyenskygge, sitter på hele dagen og jeg elsker fargen! Fra MAKE UP STORE.

 

 

Denne vippetangen fra cosmopolitan er dritbra (noe helt annet enn de fra HM)  kjøpes på cubus parfymerier.

 

Lepper:


Har ikke så veldig mange leppestifter, men av de jeg har er denne helt klart best:

 

 

og vibrant curve effect lipgloss fra max factor er jeg også fornøyd med.

 

Det var det..

ps: det kommer nye oppdaterte favoritt produkter når jeg finner flere ELSKBARE♥
innkjøp - elena

Heisann! I dag har jeg og mamma vært og handlet. Vi dro innom Estetique fordi jeg trengte en ny flaske med tonicvann fra Clinique. Vi kjøpte også to flasker med varmebeskyttende til håret fra Wella. Anbefales!

Her er da bilder av det jeg kjøpte:

 

 

Tonicvannet:
Bruker jeg etter at jeg har tatt på vaskekremen fra Clinique, så tar jeg tonicvannet på en bomullspad og tar det i ansiktet. Det skal fjerne bakterier, hindrer kviser og rense huden din. Den funker som bare det! Etter det tar jeg på en fuktighets krem (da bruker du den du vill)

 

High Hair, varmebeskyttene:
Bruker du før du skal glatte,føne eller krølle håret ditt selvfølgelig, og jeg elsker den! Pluss at den lukter kjeempe godt!

 

Senere i dag eller i morgen kommer det bilder og fakta om renseproduktene mine! Stay tuned!creme d'nude,myth og natural nymph

Hei! Synne ville se bilde av Myth og Natural nymph så da skal dere få se det, men Creme d'nude er med og da! :)


Natural Nymph fra ELf, Myth fra Mac og Creme d'nude fra Mac.


Natural Nymph, Myth og Creme d'nude.


Dagens Innkjøp

Er på hyttetur på Oppdal i helgen, og selv om jeg hater å gå med sminke på hytta fant jeg ut at jeg måtte ha en ny concealer.. og det var selvfølgelig etter at vi hadde dratt. Derfor måtte jeg og Runa dra på concealer jakt her på Oppdal, og nå vet vi i alle fall at vi ALDRI mer skal kjøpe det her. Det fantes ikke en ENESTE flytende concealer på det ene cubus parfymeriet de har! Så da måtte jeg pent nøye meg med denne fra viva la diva:

Skal bli spennende å teste den ut i morgen, kanskje det kommer en anmeldelse senere,

Vi får se, snakkes♥Naturlig

Lette litt på nettet etter bilder av ulike sminke "looks" i sted, må si at den looken jeg liker aller best er den naturlige, lite mascara, concealer på øyelokket, lyse eller markerte bryn (det siste er helt nydelig på de som kler det), duse lepper og helt farwless hud! lovelovelove

Hva synes du om den Naturlige looken?
Hud/Rense produkter, kathrine

Nå skal jeg vise dere hva slags rense og hudprodukter jeg bruker. Jeg synes det er utrolig viktig å bruke gode kremer og rens til huden daglig, da blir det mye enklere å legge make up også! Og man slipper kanskje å få de "ekstra" kvisene eller urenhetene. Man trenger ikke bruke hundrevis av kroner på gode produkter heller, det finnes mye bra til en fin pris, og så lenge du har en bra dag krem, sminkefjerner og rens så er jo det nok.Denne sminkefjerneren er for sensetiv og tørr hud, jeg har egentlig oily men også litt sensetiv. Den lukter godt og føles kjølig og god mot huden. Fåes kjøpt på vita til 39 kr.renseskum fra CLINIDERM. Fåes kjøpt på alle apoteker (tror jeg) til 124 kr.

Pleier å bytte mellom dette skummet fra VICHY og det over, synes dette er bedre men prisen gjør at jeg ikke kan kjøpe den hver gang jeg trenger nytt. Fåes også på Apoteker til 199 kr.Dagkrem med solfaktor (solfaktor bør man ha i dagkremen) fra OLAY, kjøpt på vita til 89 kr.Nattkrem i samme serien som dagkremen, også til samme pris.

Disse kremene anbefaler jeg absolutt, de er billige, har solfaktor, finnes til alle hudtyper og lukter kjempe godt!Scrub fra Loreal, ikke sånn kjempe bra men den funker! Bruker den en gang i uken hvis jeg ikke tar ansiktsmaske. Kjøpt på hm til 79 kr.

 

Det var alt, er veldig fornøyd med alle produktene egentlig og jeg kommer ikke til å bytte med det første. Synes disse holder huden min fin og frisk, uten at jeg må bruke så mye penger!

Hvilke hud/rense produkter bruker dere?
elena's sminkekoster

Ja, da blir det bilder av sminkekostene mine da! Hvis dere lurer på noe spessielt om noen av børstene, si ifra! :)


Makeup Artist Brush Belt fra ELF til 163.50 kroner!

 

Sminkekost holderen kjøpte jeg fra ELF til 130.80 kroner.


Ansiktskoster!Tre Mac børser, to Make Up Store, en Estee Lauder, en Ecotools, en The Body Shop, to ELF, en liten Clinique, tre kabuki, og en suuuugen en fra Nille! :- )

 

Glemte disse to, fra Eccotools og BareMinerals. De er concealer koster.

 

Øyenkoster!
To Mac øyenkoster, en Make Up Store, tre Ecotools og tre fra Kicks. Den siste bruker jeg som en leppe børste, men den er en øyenskygge kost! :)

 

 

Leppekoster!

En fra Kicks, en fra Clinique, og tre fra en pakke fra Depend.

Hvis dere vil vite mer om noen av disse børstene, hvor du kan kjøpe de, hvilket nummer de er, eller hva de heter, legg igjen en kommentar eller send en melding! : )

  

 

 

 Mac Myth og Creme D'nude lipstick + Natural Nymph lipstick

Hei! Nå skal jeg vise dere noen likheter på Mac og ELF lebestifter, fordi min venn Connie lurte på det. Det er mange hudfarget lebestifter som ligner på Mac, men dette er de jeg har, som jeg skal vise dere.

Myth og Creme D'Nude er fra Mac, og Natural Nymph er fra ELF.

 

  

Haha! Sorry dere for stygge bilder! Kameraet mitt har ikke så bra kvalitet...

 

 make up store sminke kurs

Da tenke vi å skrive litt mer om det kurset vi nevnte tidligere.

Vi ringte til Make Up Store (73 53 05 50) å bestilte time for 2 stk. Uken etter vi bestilte dro vi til byen, og inn på Make Up Store. Vi ble sminket i butikken og med en gang vi kom dit, spurte de oss hvordan vi ville bli sminket (til hverdags,fest,bryllup, konfirmasjon osv). Siden vi syntes det er viktig og se naturlig ut til hverdags valgte vi det. Vi ble sminket en og en med produkter tilpasset vår hud, øyefarge osv.

 

Sminkingen tok ca 40 minutter på hver av oss. Kurset kostet 495. Og på slutten fikk vi ta med produkter fra butikken til den prisen, uten å beteale noe ekstra.

 

Vi ble veldig fornøyd, og de som jobbet der var kjempe flinke.Det var samme make up artist som sminket oss begge. Vi annbefaler virkelig kurset til alle som synes det er vanskelig å legge en perfekt make up, de som jobber der kan jo det de driver med og de velger kun det som er rett for DEG!

 

Her er bilder av produktene vi kjøpte (bilder fra makeupstore.se)

Elena:Concealer i fargen easy cover red. Pris 165,-Microshadow i fargen Spruce. Pris 140,-

Lipgloss pot i fargen Future. (Fargen er mer orange og det er mer shimmer i den enn hva det ser ut som på bildet) Pris: 125,-Night Time creme. Pris: 245,-

Kathrine:

Microshadow, i fargen smog. Pris: 140,-Øyenskygge kost til globallinja, nr 105. Pris: 155,-Også wonder powder som begge kjøpte. Begge har det i fargen SAHARA fordi vi har ganske lik hudtone.

... Dette innlegget ble skrevet i morgest, men vi publiserte det først nå fordi vi ikke hadde tid på skolen.


 Kathrines sminke

Hei! igjen.. blir mye blogging om dagen, men det liker vi! gjør vi ikke?

Tenke jeg skulle vise dere bilder av min sminke siden elena la ut av sin i går. Må bare si at jeg ikke har sånn super mye bra sminke enda, men er i en spareperiode nå så har jeg planer om å kjøpe inn noen nye herligheter fra blandt annet mac. Men jeg får bare vise dere litt av hva jeg har:dette bildet har vel blitt lagt ut x antall ganger allerede, men jeg elsker pudderet og bruker det hver dag♥Her er solpudderet jeg bruker noen ganger hvis jeg vil bli litt ekstra tan. Fra The Color Workshop.Vippetang fra cosmopolitan og mascara fra IsaDora.Leppestift i fargen "plush blush" og vibrant curve effect lipgloss i fargen "urban queen". Begge fra maX factorStudio secrets foundation fra loreal paris. Dette er min favoritt foundation, super bra! Concealer fra maX factor, pudderet og hudpleie/rense produktene mine til høyre. Skal skrive mer om de senere.Øyenskygge palett fra IsaDora. Perfekt til å lage smokey eyes med! Det til høyre er Elena sitt fra Elf.favoritt parfymen fra Gucci♥Mac, 14 color eyeshadow. Denne er fake, men funker fint med primer under.

Det var det, har selvfølgelig en del mer, men føler det blir litt kjedelig om jeg skulle ha tatt med 10193276 bilder av gangen. Også kan dere bare bla litt lengre ned for å se bildene av Elf produktene mine.

Alt dette har jeg i en sminkepung fra the body shop, skal skaffe meg den boksen Elena har fra Ikea snarest. Er for lite plass i sminkepungen.

Håper dere likte innlegget,


 Produkt anmeldelse: Make up store wonder powder

Pris: 395 kr.

For noen uker siden var vi på et sminkekurs på make up store her i Trondheim. Da sminket makeup artisten oss med dette mineral pudderet, fordi hun anbefalte det. Det ende opp med at begge to kjøpte det fordi det gav en kjempe naturlig og fin finish!

 

Det som gjør pudderet så bra er at det ikke er så "matt", du slipper å få maskelook fordi det inneholder shimmer. Shimmeret gjør at du slipper å bruke highliting produkter, hvis du har en god concealer under så er det egentlig alt du trenger til hverdags. Concealer er nødvendig dersom du vil dekke røde områder osv, fordi pudderet ikke har så veldig god dekkevne alene.

 

Prisen er litt dyr, men boksen pudderet er i er veldig stor og man trenger ikke så mye. Så derfor synes vi at den er verdt prisen! Og vi anbefaler det absolutt!

 

Lurer dere på noe mer om pudderet, skriv en kommentar i kommentarfeltet!

  

 Om oss

Her finner dere litt info om hvem vi er og hva vi liker.. Orker ikke skrive ned hele livshistoriene våre, så blir bare små "facts"

Elena:

Alder: 14

Født: 31.12.96

Favoritt sminkemerke: MAC

Andre interesser': Venner, shopping, dansing, familie, jentekvelder osv.

Utseende: Lyse brunt, halvlangt stritt hår. Grønne øyne.

Motto/favoritt sitat: Makeup er et hjelpemiddel som lar kvinner føle seg og se ut som seg selv, bare vakrere og mer selvsikre!

Kathrine:

Alder: 14

Født: 06.09.96

Favoritt sminkemerke: elf

Andre interesser: Friidrett, jogging, venner, shopping og mote, jentekvelder

Utseende: Mørkebrunt, langt hår med mye fall. Brune øyne.

Motto/favoritt sitat: Beauty isen't makeup, makeup is beautiful. A girl should be two things, fabulous and classy- coco chanel.
Produkt Anmeldelse: diverse produkter fra elf

Nå tenke jeg å anbefale noen av de produktene jeg fikk i posten i går fra elf. Det jeg skal anbefale er: Elf neglelakk i fargen Fair Pink, Elf kabuki brush for mineral pudder og Elf eyelid primer.

Elf neglelakk i fargen Fair Pink:

Pris: 16,35 kr.

Forventninger: Jeg hadde egentlig ikke så høye forventninger til denne neglelakken fordi den var så utrolig billig, til og med billigere enn de fra hm.

 

Men da jeg lakkerte neglene mine med den i går ble jeg bare helt in love, fargen er helt nydelig på og den tørket på to minutter! Den klumper seg heller ikke og du slipper masse søl osv. Jeg trodde først at fargen skulle være litt for rosa, men det var den ikke, heldigvis! Den er mer nude enn ordentlig rosa.

Så jeg kommer helt klart til å kjøpe flere neglelakker fra elf. I hvertfall skal jeg ALDRI kjøpe noen fra hm mer når jeg får mye bedre kvalitet til nesten halve prisen!

Elf kabuki brush:

pris: 38,15 kr.

Forventninger: Denne hadde jeg forventet at skulle være akkurat som de beskrev den på nettsiden, myk,  perfekt til å legge blush og mineral foundation med for et plettfritt resultat.

 

Børsten er ganske god og myk mot huden, det får den pluss for! Jeg hater å legge sminke med børster som nesten "stikker" mot huden, au. Et minus var at den kanskje kunne vært litt "flatere" oppå slik at pudderet lettere hadde satt seg inn i børsten. Men alt i alt synes jeg den ga et fint og jevnt resultat, i alle fall sammenlignet med denne her som jeg bruke før:Det er nok ikke børsten for deg som vil ha topp kvalitet, men den funker helt fint for meg. Og for prisen å være så er den kjempe bra!

Elf eyelid primer:

Pris: 16,35 kr.

Forventninger: Egentlig bare at øyenskygen min skulle sitte mye bedre og lengre om jeg brukte den.

Og det funket, har hatt den på i hele dag under min (fake) mac øyenskygge. Og vanligvis sitter ikke den så veldig lenge fordi den er fake, men med denne primeren under har den sittet på en hel dag uten å falme. Det var jo akkurat hva jeg håpet på! Har ikke brukt mac paletten min så mye fordi jeg vet at øyenskyggene går bort utover dagen alikevell, og det har jeg syntes vært synd fordi de er jo så fine! Så nå kommer jeg helt klart til å bruke de igjen.Vil anbefale alle som vil at øyenskyggene deres skal sitte lengre å kjøpe denne primeren!

Dette var alt jeg rakk å anbefale nå,

hva synes dere? Skal jeg anbefale flere av produktene?
ELENAS SMINKE

Hei! Nå skal jeg vise dere litt av sminken min. Kathrine har sendt meg bildene som vi tok til henne på søndagen, men det var mest av sminken min, så det er derfor jeg viser dere det. Det er ikke for å skryte eller noe, bare fordi dette er en sminkeblogg og da vil sikkert noen se sminken deres.

 

Det svarte beltet er for og ha sminkebørstene dine i, og der har jeg mine. Fra ELF til 164 kr.

I den gjennomsiktige boksen har jeg paletter, lebestifter, lipglosser, øyenskygger, blusher osv. Fra Ikea, husker ikke hva den kostet.

Bakerst i den lille svarte boksen har jeg hudproduktene/renseproduktene mine.

Og i Bjørn Borg toalettmappen har jeg mest av hverdagssminken min!


Litt ufokusert men.. Jaja! :- )

 


Mac Creme D' Nude, og Myth.

Anbefaling av Makeup Store Woder Powder, skal jeg og Kathrine anbefale snart!
 

Les mer i arkivet » Mars 2011 » Februar 2011 » Januar 2011

elena og kathrine


about us: 14 år. sminke. blogg. mote. venner. photo. reising. starbucks. shopping. jentekvelder. clinique. MAC. elf. Make Up Store. Loreal Paris studio secrets. MaX Factor. Lancome.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits