ekmakeup - En blogg om Makeup skrevet av Elena og Kathrine (14) enjoy
Elf

Hadde lenge vurdert å bestille sminke fra elf (eyes lips face), hadde hørt mye bra om den. Så for ca 2 uker siden bestemte jeg meg for å bestille det jeg trengte til sminkepungen siden det var så utrolig billig!

I dag kom pakken endelig, etter 2 uker. Jeg bestilte 7 produkter, blush, neglelakk, mineral øyenskygge, en all over øyenskygge kost, en kabuki brush til mineral pudderet mitt, en leppestift og en eyelid primer for å ha under øyenskygger sånn at de sitter bedre og lengre.

fargen heter peachy keen

Fair pink, den er litt lysere i virkeligheten

confident, den er mer lysebrun enn mørkebrunClassy- ble litt skuffet her, trodde den var mye lysere som vist på nettsiden til elf.Nå har jeg vasket vekk sminken fra i morgest og har tenkt til å prøve ut noen av produktene. Så kommer det en anmeldelse i morgen eller onsdag.

Har du noe sminke fra elf? Isåfall, hva? Og hva synes du om produktene?


We love mac

Bilder fra weheartit.com:


 

 


 Signaturer

Hei igjen! Som dere ser så har vi fått oss et nytt design og vi er kjempefornøyd! Det er laget av flinke Caroline Maria (carolinemaria.blogg.no). Headeren har vi fikset selv, med noen nydelige bilder fra weheartit.com og litt redigering. Nå sitter jeg (Kathrine) å prøver å lage noen midlertidige signaturer. Her er de jeg har lagd til nå:

må innrømme at jeg ble litt fornøyd i og med at jeg ALDRI har gjort dette før.

Også skal vi prøve å få fikset sånn at det går an å kommentere i morgen.

Hva synes du om signaturene?Fiksing av design ...

Nå er http://miiia0.blogg.no her og hjelper oss litt med design og slikt. Så vent å se, til uken blir det bloggings :)Litt rotete

Design og slikt kommer til å være litt rotete i noen dager før vi får ordentlig orden på det. Vi kommer heller ikke til å blogge så mye før vi får ordnet designet slik at det blir som vi vil ha det, men når vi først kommer i gang.. ah, vi har SÅ mye tips, anbefalinger, videoer, bilder osv å vise til dere!

Også hvis noen lurer på om vi kommer til å slette bloggen når skoleprosjektet er over så kan jeg si nei, begge to er veldig opptatt av sminke og hvis vi synes dette blir morsomt og bra så fortsetter vi.

Så når vi har skaffet oss et ordentlig design, meny, logo/signatur og alt det der er vi tilbake! snakkes♥Hva er EKmakeup?

Vi er to jenter som fikk en oppgave i norsk på skolen som gikk ut på å lage en nettside om en ting man interesserer seg for. Vi Valgte derfor å lage en blogg om sminke fordi vi begge er veldig interessert i det. Vi er 14 år, og heter Elena og Kathrine (du kan lese mer om oss, under om oss) det er der vi har navnet EK makeup fra. E står for Elena og K for Kathrine.

Bloggen kommer til og inneholde info om sminke generellt, favoritt produktene våre og andre produkter. Vi kommer også til å ha en del annbefalinger og tips! Så.. Stay tuned!

 

fra weheartit.com, de har bare helt nydelige bilder! got to love them♥
Videoer

Her kommer det videoer..

Les mer i arkivet » Mars 2011 » Februar 2011 » Januar 2011

elena og kathrine


about us: 14 år. sminke. blogg. mote. venner. photo. reising. starbucks. shopping. jentekvelder. clinique. MAC. elf. Make Up Store. Loreal Paris studio secrets. MaX Factor. Lancome.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits