ekmakeup - En blogg om Makeup skrevet av Elena og Kathrine (14) enjoy
long time, no see

Ser at det fortsatt er en del sidevisninger og at vi fortsatt har noen få lesere. Derfor tenkte jeg bare å si at jeg ikke kommer til å blogge her noe mere, hvertfall ikke før til sommeren, kanskje ikke da en gang. Er så utrolig vanskelig å fylle en hel blogg kun med sminke! 

Og som sikkert noen av dere vet så elsker jeg jo mote og, og da vil jeg jo blogge en god del om det også! Også liker jeg å ta bilder (da helst av andre ting enn sminke, haha) og så skal jeg på språkreise til california neste sommer, så vil blogge om det og! Derfor har jeg og min aller aller beste venninne, runa, som jeg reiser med laget oss en blogg hvor vi blogger om mote, vår hverdag, sminke og en god del om språkreisen. Der føler jeg at jeg kan blogge om ALT og da blir det jo oppdateringer mye oftere og!

Så håper dere vil følge meg og Runa HER. Da blir jeg superglad.

Takk for alle fine kommentarene vi har fått i de månedene vi har blogget! Kanskje vi sees igjen her og, hvem vet?

Vet ikke om Elena kommer til å fortsette her, det får hun bestemme selv. 

hm sminken, good or bad?

God fredag alle sammen! Vet jeg sa at jeg tenke på pause, men i dag fikk jeg en blogg ide og da må man jo bare blogge, sant? 

Tenkte å vise dere mine favoritter innen sminke fra hm merket. Synes ikke at det finnes noen produkter derfra som kan måle seg med for eks Make Up Store eller MAC. Men det er utolig billig og noen produkter er faktisk helt OK og bra til og med!

Har ikke så mye derfra, bare 5 produkter. To av de bruker jeg aldri fordi de suger, mens de andre tre er jeg blitt avhengi av, utrolig nok. 

(digital kamera bilder, sugen kvalitet) en herlig nude lipgloss i fargen bite me blondie, kjempe fin farge og holdbarhet! 39,50 kr. 

Somkey eye brush, denne er herlig! Funker ikke så bra hvis du bruker den alene, men jeg bruker en all-round børste fra GOSH i tillegg og da funker denne fint, til å legge litt sotete svart øyenskygge enten i globalen eller som en eyeliner innest ved vippene. 19,50 kr. 

En helt standar grei øyenbryns liner i fargen light brown, rammer inn brynene og holder de på plass. 29,50 kr. 

Disse tre kommer nok til å være på plass i min sminke samling lenge. Gir alle produktene terningkast 5, fordi de er bra og billig rett og slett. 

Men dere- IKKE bruk hudsminken til hm, for eks. foundationene, compact pudderet, concealerene osv, de gir deg uren hud og er ikke bra i det hele tatt! Unn huden din kunn det beste! 

Hva synes du om sminken til hm? good or bad?vi tar en pause

Hei dere! Nå har vi tenkt å ta en pause, pga manglende blogg inspirajon, og vi har utrolig mye lekser. Det er så mye for tiden, og vi vet ikke helt hva vi skal skrive om, men det kommer til og bli mye mot våren/sommeren. Men bare stay tuned, for vi kommer tilbake! :) Og selvfølgelig, om vi får en blogg ide i morgen eller neste uke, så kommer vi jo til å blogge! Men ikke like mye som vi har gjort .. Så fortsett å følg med ;)Headere til emmb.blogg.no

Heihei, dette blir ikke noe typpisk sminke innlegg akkurat, har så lite å blogge om innen sminke fotiden. Derfor tror jeg at jeg tar en liten pause etter dette, til jeg får litt mer inspirasjon!

Men jeg har laget noen headere til denne søte jenta emmb.blogg.no. Synes det er så utrolig gøy å lage headere fortiden, aner ikke hvorfor.. før kunne jeg ingenting og hatet det! Men nå er det blitt dritgøy! HAHA. 

Kan ikke tro at jeg sier dette men hvis det er noen som vil ha, så lager jeg gjerne en! :-)

Her er de to jeg lagde til emmb: 


Håper du vil bruke i alle fall en av de! Jeg ville IKKE ødelegge headerene ved å klusse på en random skrift nedi hjørnet: headeren er laget av kathrine- ekmakeup.blogg.no. Derfor setter jeg pris på om du skriver det en annen plass på bloggen din at jeg har laget den og at du legger til en liten link :-) Om du bruker en av de da selvsagt! 

Q- hva synes du om headerne? 
sigma børstene mine har kommet!

JAA! Jeg har ikke fortalt dere det, men for en uke og 1 dag siden, kjøpte jeg Sigma Complete Kit, og nå har jeg fått de! <3 DET TOK BARE EN UKE OG EN DAG! ;O , og det sto at det kom til og ta fra 1 mnd til 2 mnd ;o Dere aner ikke hvor glad jeg er! Jeg har ikke tid nå, men senere i dag eller i morgen skal jeg legge de ut på bloggen, så dere får se! Yeeey!

 

 

Yeeey! <3

 trenger hjelp med å finne en perfekt foundation

Heisann! Jeg har ønsket meg kjempe bra foundation lenge nå, og jeg tenker på en fra MAC. Jeg vil helst bytte, fordi den jeg har nå, funker ikke noe særlig, og jeg vil bare teste ut noen nye. Hvis du har en fra MAC, kan du skrive i kommentarfeltet, og si hva du mener? Men, jeg ville spørre dere, om hvilke dere har prøvd, liker og annbefaler. Det jeg leter etter i en foundation, ser dere under. Håper dere kan hjelpe meg!

 • Jeg leter etter en foundation som har god dekke.
 • Foundationen skal være flytende/krem osv.
 • Ikke pudder.
 • Den skal være lett og blande.
 • Det kan ikke være Clinique Superbalanced, fordi den har jeg.
 • Det kan være billig og dyre merker (bare den er bra, haha)

 

 

 

Håper dere hjelper meg!VS

Tenke å kjøre i gang noen vs'er. Fordi det er en fin måte å se hvilke sminkemerker dere liker og hva dere synes er best på. Blir utrolig glad for hver eneste kommentar og husk- kommenterer dere- kommenterer vi tilbake! Så da er det bare å skrive i kommentarfeltet hva du synes!

nr. 1

nr. 2

nr. 3

nr. 4
Hele poenget med dette er jo at dere skal si hva dere synes, så- sett i gang å kommenter, å gjør oss kjempe glad!
Helgens innkjøp

Litt for lenge siden sist nå, men jeg aner ikke hva jeg skal blogge om fortiden. Også har jeg hatt der så travelt, på fredag sluttet jeg sent på skolen så dro jeg rett til runa etterpå, i går kveld var jeg på temabursdag og kom hjem sent og i dag har jeg vært med runa på photoshoot.

Og apropo temabursdagen, det var kjempemorsomt! Vi skulle kle oss ut som hva vi ville, jeg var cheerleader. Og til det kjøpte jeg meg denne herlige liplineren:

fra viva la diva

i fargen 1 nude, jeg elsker den! Den passer til både creme d'nude og en vanlig nude lippgloss fra hm.

Du får kjøpt den på cubus parfymerier til bare 45 kr, da er det verdt det spør du meg.

Må ærlig innrømme at det var sinnsykt gøy å være cheerleader! haha.

Q- Forslag til hva jeg kan blogge om?Swatches: Mac øyenskyggerShroom, Brule, Naked Lunch, Cork, Era.

 


 All That Glitters, Woodwinked, Mulch, Satin Taupe, Carbon.

 


Nocturnelle, Hepcat, Sattelite Dreams, Pink Venus, Vile Violet.

 


Paradisco, Sumtious Olive (tror det skrives slik)

 

Q- Har du noen av disse øyenskyggene?
-  Liker du de?
 - Hvorfor/hvorfor ikke?

 

Ha en fin søndag videre!

 innkjøp 26/03-11 - elena

I dag var jeg på shopping med mamma og pappa, hehe. Kjøpte som vanlig ikke så mye, men litt. Så jeg skal jo selvfølgelig vise dere. Hvis dere vil vite mer om noen av disse produktene, tell me!

 


Bronzer/Highliter i fargen 02, Warm Glow. 239,- Fra The Body Shop.

 


Kjempe fin farge! Den er brun, med lyse brune og rosae toner i seg. Gir en kjempe fin glød.

 


Blotting Tissues. Fra The Body Shop. Disse skal suge til seg olje og oljeflekker og ''fikse'' opp foundationen din, med et mineral pudder for en soft matt finish. Første intrykket mitt så langt er ikke så bra, fordi de er utrolig pudrette, men jeg får bare vente å se til sommeren eller noe. Jeg har egentlig ikke oljet hud, men får se hvis jeg blir svett, så får jeg prøve de da, og se hvordan de fungerer! 59,-

 


Bjør Axen Stye. Megafix Hairspray, Superstrong. Dette er en super hårspray som holder hele dagen, + at den lukter helt nam! 124,- Fra Vita.

 


Simple Eye Makeup remover. Denne bruker jeg til jeg får kjøpt meg MAC øyensminkefjerner igjen. Ikke at denne ikke funker, for det gjør den. 49,- fra Vita.

 


Disse er det samme som over, bare i pads. Kjøpte disse fordi de er lure å ha med seg på tur. 35,- fra Vita.

 


(haha, sorry for at hårsprayen ikke er der, mamma måtte bruke den)

Ha en kjempe fin helg videre folkens!

Q- Hva skal du i helgen?
   - Har du shoppet i helgen? Hva?

 vil dere ha sminke kolleksjon/ sminke samling video?

Jeg tenkte kanskje at jeg kunne lage en sminke kolleksjon og oppbevaring, fordi jeg har egentlig ikke så mange ideer. Jeg gjør det kun hvis DERE vil! :)

 - Hvis dere vil ha det, vil dere ha video eller bilder?
-  Vil dere ha bilder, der jeg bare viser dere skuffene, og sier hva jeg har i de?
 - Eller vil dere vil ha video, vil dere ha en der jeg sier hva som er hva osv, eller bare viser dere sånn fort?

Hva vil du? Video? Bilder? Eller ingenting?

 

 unnskyld

sorry for null blogging i går, men rakk det ikke. Nå stikker jeg straks på skolen for å ha fire timer mat og helse, etter det skal jeg på cafe med runa og så- blir det blogging! stay tuned. Imens kan dere kose dere med noen bilder fra weheartit.com.

638509-10-1294348447381_large11_large

Tumblr_liktweykxm1qc7rkko1_400_large

Tumblr_lij3gwxlkd1qhpf9yo1_500_large

Tumblr_li4l8rupvd1qdv2e1o1_400_large

Tumblr_likm6vcrli1qaci68o1_500_large

Tumblr_lidg7ewere1qcjclio1_500_large

 beklager for dårlig innlegg!my hair products

Nå tenkte jeg å vise dere alle hårproduktene mine. Jeg er egentlig veldig forsiktig med hva jeg putter i håret mitt fordi jeg er livredd for at det skal bli skikkelig tørt, livløst og slitt!

Jeg klipper meg hver tredje måned ca også farger jeg håret litt mørkere ca 2/3 ganger i året. Så langt er jeg veldig fornøyd med alt av produkter jeg har brukt på håret, så de jeg viser dere nå er de jeg har brukt i det siste, som jeg bruker nå og sikkert i en periode fremover.

 

Hairspray HM,  ikke sånn superbra, men den funker. Også er den lett å kamme ut! Egentlig en sånn standar hårspray jeg tror alle har!

Styling Spray Clynol professional haircare, denne synes jeg gir kjempebra hold og den lukter nydelig! Også føles den så "lett" at man ikke merker at man har mye produkt i håret.

Saltvanns spay (oceanminst) Proffs superstrong, beste "billig" produktet! En saltvanns spay skal gi håret en tilfeldig, naturlig og fresh look, og det synes jeg denne gjør!

Varmebeskyttende Syoss, det eneste negative er vel at den er ekstremt klissete. Men bortsett fra det så er den god som gull!

Leave-in hårkur GLISS, kjempegod hårkur! Lukter helt fantastisk og man føler ikke at håret er fett etter man har hatt den i, med mindre man overdriver, men det har jeg ikke prøvd akkurat. Den skal brukes etter man har dusjet, men den KAN også brukes når håret er tørt.

 

Solbeskyttende spay Kadus imunal, denne er et MUST om sommeren, spesielt i syden. Den beskytter håret mot sola og gir masse pleie og energi til håret, samtidlig holder den håret på plass. ANBEFALES!

Har dere noen av produktene selv?
Ukens tips/anbefaling

Nå kommer ukas tips straks, men først må jeg bare si unskyld for at det blir litt mye rot på bloggen fortiden. Men det kommer til å være litt sånn fordi vi jobber med å få designet akkurat som vi vil ha det! Det samme gjelder menyen over headeren og linker til kategorier osv, så dere må bare være forberet på litt  rot fremover.

Ukas tips:

Denne gangen tenke jeg å gi en liten anbefaling istede..

 

 

Q- Var anmeldelsen bra? Vil dere ha flere?
Videoer- EK

Her kommer de videobloggene vi lager sammen!Videoer- Kathrine

Her kommer de videbloggene Kathrine lager..Videoer- Elena

Her kommer de videbloggene Elena lager..skin care rutine - hvordan jeg renser huden min morgen og kveld

Nå skal jeg (Elena) fortelle dere hvordan jeg renser huden min, morgen og kveld. Bildene jeg viser er tatt fra google og Makeupstore.se, og det er fordi jeg orker ikke å bruke bildene mine, fordi det er ikke så fra kvalitet. Jeg vil bare si at det kommer en videoblogg med meg og Kathrine snart, men det vet dere sikkert fordi hun skrev det i en annet innlegg, men gled dere!

 


Først fjerner jeg ansiktssminken min med Simple facial wipes. Jeg bruker ikke denne på øyensminken min, fordi da bruker jeg en fra Make Up Store. Hvis dere vil vite noe om den så bare si i fra.

 

 

Så tar jeg Clinique liquid facial soap på en cleanpod som var med i Loreal Perfect Clean (bilde kommer under), det gjør jeg fordi da renses huden bedre. Og rense huden med fingrene, er som og børste tennene med fingrene. Det er faktisk sant. Og det merker jeg, fordi når jeg bruker den i ansiktet, ser jeg at det fremdeles er litt pudder eller foundation igjen på cleanpoden. Denne ''såpen'' funker kjempe bra! Også, jeg bruker denne i extra mild, fordi den vanlige svidde når jeg brukte den, det samme med tonern.

 


Her er en Cleanpod, som jeg har kremen min på.

 


Så tar jeg Clinique Claryfiring Lotion, eller toner, på en bomullpad og tar det i hele ansiktet. Litt ekstra på kviser, eller tørre flekker.

 


Etter det avslutter jeg med Make Up Store Night Time Cream. Selv om den heter ''night'' time cream, så kan du bruke den morgen OG kveld, året rundt,  fikk jeg høre av hun som jobbet der. Gir mye fuktighet, og lukter kjempe godt!

 

Q - Hvilke renseprodukter bruker du? Er de gode? Hvorfor/hvorfor ikke?Us Girls

ring: RISØE  armbånd: HMarmbånd: HM  øredobber: TOPSHOP i London smykke: Bik Bok

Tumblr_li9g6atvfa1qgexqqo1_500_large

Canon eos 500D

 


Sponset Blogg

Hei og hopp! Nå har Elena akkurat vært hos meg og vi har endret designet vårt! Vi ble superfornøyd med det! Det er jo selvfølgelig gratis design, men vi synes det er like så greit.

Planen var å lage videoblogg, men det fikk vi dessverre for lite tid til. Jaja, det blir vel en annen gang, forhåpentligvis om ikke så altfor lenge! PS: (VIKTIG!) hvis headeren ser litt rar ut til tider nå så er det bare fordi jeg jobber med saken :)

Ellers så registrerte vi oss på denne geniale siden http://sponsetblogg.no! Har hørt mye bra om siden og folk som har fått sponsorer kun et par timer etter de registrerte seg! Så vi håper de kan hjelpe oss med å finne en sponsor som passer akkurat oss!

 

 

 

 

random bilde♥Innkjøp 19.03.2011 - Kathrine

Litt morsomt at Elena også for noen timer siden lagde et innkjøps innlegg og at hun startet setningen med akkurat det jeg hadde tenkt.. hahaha.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en liten shopping runde på city syd med min kjære bestevenninne runa. Kjøpte ikke akkurat alle tingene jeg kom over.. men det hadde jeg da altså ikke tenkt heller. Har ikke rå til det når man driver å sparer vet dere, noe jeg er overraskende flink til fortiden! Her er innkjøpene:

ENDELIG hadde de fått inn denne på vita! 65,-

Basic tank top fra hm. 69,-

Smokey eye brush fra hm. 19,- denne kjøpte jeg kun fordi jeg bare måtte teste den og se om den funker!

To øyenskygger i lillatoner fra den nye kolleksjonen til MNY (Maybeline New York). 45 kr. pr stk

ALT

Tycks?♥
innkjøp 19.03.2011 - elena

I dag var jeg og mamma og handlet på City Syd, og Notabene. Og da ble det jo litt shopping. Vi kjøpte ikke så veldig mye, men litt, så her er det:


Boks fra Notabene til 99kr. Her oppbevarer jeg litt av sminken min i. Jeg har to nå, denne og en likedan, men i rosa under.

 


Travel Kit fra Clas Ohlson, kostet 70kr.  Denne er GENIAL, jeg ELSKER den. Her er det forskellige bokser og sprayflasker som du kan ha sminke, shampoo osv osv. + at det følger med klistemerker på baksiden der det står f.eks Night Cream, Day Cream, og annet, som du kan sette på boksene så du vet hva det er! :)

 


Her er Harmoni med Vita linjen (på en måte) det er dusjgele, håndkrem og body lotion. Disse lukter helt NYDELIG, og funker kjempe bra! Eller, håndkremen da, det er den jeg har prøvd nå, men jeg gleder meg til og teste ut disse produktene! Kjøpt på Vita, selvfølgelig.

 


Sorry for at bildet er sidelengs, men det er Mabyline One By One Volum Express Mascara. I love it!
Kjøpt på Vita til 99kr.

 Q - Har du noen av disse produktene? Hvilke? Hva syntes du om den/de?Brown and glittery

Enda en look... ELSKER å prøve meg fram når det gjelder øyenskygger, men er vel fortsatt en nybegynner. Denne har jeg fremgangsmåte på også! (PS.denne looken tror jeg blir finest på de med brune/grønne øyne)

 

 • Start med en god primer
 • Så påfører du en øyenskygge som matcher din hudtone, den bør helst inneholde glitter.

 

 

 • Derretter legger du en (IKKE for mørk) brun øyenskygge på hele lokket og duser den litt opp mot brynet.

 

 

 • Når du har kommet hit legger du en lysebrun skygge i globalen og duser den ut.

 

 

 • Legg en beige/nude/hudfarget (dere skjønner) skygge der det står HER.

 

 

 • Som det nest nest siste steget før mascara lager du en tynn strek fra midten av øyet og ut med en eyeliner.

 

 

 • Som det nest siste steget legger du en ganske mørkebrun skygge med mye glitter på eyelinerstreken og i ytre hjørnet, så duser du den ut i kanten.
 • Så påfører du mascara. Men ta deg god tid og gjør vippene perfekte! Bruk vippetang, øyenvippe kost osv. Et tips kan være: påfør ekstra mye mascara på de ytterste vippene!

 

Før og etter....

 

før

 

 

etter

produkter..

 

 

Hva synes du?
My Foundation routine

NÅ dere, tenkte jeg å forklare akkurat hvordan jeg sminker huden min, med før og etter bilder og produkter osv. Vet ikke om dere synes det er interessant, men på det innlegget hvor vi spurte dere hva dere ville lese om så var det balndt annet make-up-looks som ble sagt. Og dette går vel på en måte litt ut på det samme. Uansett....

 

Bruker først elf tone correcting concealer på røde områder, urenheter og under øynene. Dette er by far min favoritt concealer. Så bruker jeg STUDIO SECRETS foundation fra Loreal på nesen og kinnbena bare for å jevne ut litt.

 

Så påfører jeg wonder powder fra MAKE UP STORE i sirkelbevegelser med elf kabuki brush.

 

Som siste finish bruker jeg enten..

 

elf's studio blush på kinnbena, denne påfører jeg med MAC 129 blush brush.

 

eller....

 

Dette solpudderet fra The Color Workshop, dette påfører jeg med en powder brush fra cosmopolitan.

 

Bruker selvfølgelig ikke alt dette til hverdags, bruker kun mineralpudder og concealer da. Dette er på en måte "fest" sminken, hele looken på en måte. Med alle produktene jeg bruker!

 

FØR:


blek og fæl

 

ETTER:

 

 

 

Da stikker jeg på trening!
summer feeling

 

 

 

 

//photos by me

redigert i: picasa 3

canon eos 500D

 

Været her i Trondheim i dag er bare helt fantastisk. Får sikkelig sommer følelse når sola skinner midt på den lyseblåe skyfrie himmelen, ah.. HERLIG! Nå må bare temperaturen opp fra 4+ til 20+ og snøen smelte.. og så, ja da ER det sommer!

Om sommeren liker jeg lyse, nude og naturlige farger på både lepper og øyelokk. Det er så fint! Liker hvertfall det best om dagen, også kan man heller dra på med litt ekstra om kvelden.

Nå ble det mye snakk om sommer, men jeg kan ikke noe for det. Jeg savner sommeren så sinnsykt...

Savner du sommeren?
Colorful

I dag har jeg gjort den fargerike øyenskygge looken jeg nevnte for lenge siden.. Resultetet ble faktisk ganske bra synes jeg! Men bildene er en annen sak, ikke akkurat noe weheartit kvalitet. Og det så helt annerledes ut i virkeligheten.. også måtte jeg nesten redigere littegrann..

Men her de mest brukbare ..

 

 

hoho.. fin nese

Produkter:

MAC 14 COLOR EYESHADOW palette, fake. De jeg brukte er merket med X, men jeg glemte å merke den GULE FARGEN over der det står base. Det var den jeg brukte innerst i øyekroken og litt utover.

Primer fra elf

 

LANCOME eyeliner (denne brukte jeg kun litt av for å få et "mørkere" uttrykk, så ikke alt ble så lyst med de lyse pastelle fargene)

Brukte kun to øyenskygge koster. Har ikke bilder av de men de heter GOSH round brush 348 og MAKE UP STORE eyeshadow brush - small 105 (global linje kost).

Nå skal jeg se hotel cæsar, snakkes♥Tusen takk!

Vil egentlig bare bruke dette innlegget til å takke dere som leser og kommenterer på bloggen vår! Er så morsomt å se at statistikken går opp, at vi bare får flere og flere kommentarer og mange venneforespørsler. Bare nå i morgest hadde vi fått 14 forespørsler! Det blir så mye morsommere å blogge når sånne ting skjer! Og siden vi bare har blogget i 2 mnd enda så håper vi at det fortsetter slik♥

Skal enten lage en video eller ta bilder av en look jeg har tenk å lage senere i dag. Da kommer det innlegget enten i morgen eller i kveld. Får se hva jeg orker, er fortsatt syk dessverre..


 

Happiness-quotes_large


Tusen takk! Vi setter veldig pris på at dere fortsetter å kommentere, og vi vil prøve å alltid kommentere tilbake også!
vil ha!

Her er Complete Brush Roll fra Sigma, som jeg ønsker meg! Jeg har hatt lyst på disse børstene i en evighet, og jeg lurer på om noen av dere har de, og hva syntes dere om de? Liker dere de? Hvorfor/hvorfor ikke? Jeg har vertfall hørt bare positive ting, men hva syntes dere?! :)

 

 
Dette inspirerer meg!

Unskyld for dårlig blogging fra min side i det siste, men jeg har ligget i sofaen med hostesafta i handa og febertermometeret i munnen de siste dagene og er fortsatt ikke blitt frisk! HATER å være syk.

 

Orker ikke å sminke meg noe mens jeg er syk og orker ikke ta bilder eller lage et 100 meter langt innlegg med bare tekst. Så derfor skal jeg vise dere noen bilder jeg blir skikkelig inspirert av!

 

 

 

Fra bloggen til Iselin Pettersen- http://bareiselin.ipublish.no. Hun er seriøst helt sykt flink! Hvis dere ikke er fast leser allerede så bør dere ta turen innom- da går det jo ikke an å ikke bli det!

 

Tumblr_lh8wt03dql1qddwm8o1_500_large

 

Img2407q_large

 

Tumblr_lh90jixr881qgnm5ko1_500_large

 

Tumblr_lg9mcwj5ba1qeqzrno1_500_large

 

Tumblr_lg1tf6ukcj1qfo8q3o1_400_large

 

Tumblr_lfuey33i1i1qbzejzo1_500_large

 

Alle er fra //weheartit.com

 

Også må dere fortsette å kommentere HER!
HVA SKAL VI BLOGGE OM?? DERE BESTEMMER!

Trenger seriøst hjelp til hva vi skal blogge om! Vi har jo mange ideer, men vi vet ikke helt om det er noe som er interessant for dere. Så derfor......

 

Til alle dere som leser dette: vi ville blitt utrolig glad hvis dere kunne ha NEVNT EN TING ELLER TO hver dere vil lese om her på bloggen!

 

Skriv gjerne ting vi kan forbedre også! Bare fortsett å kommenter! Da blir vi kjempeglade!


Takk på forhånd♥

 

//weheartitNelly

Akkurat nå sitter jeg å titter på Nelly.com, synes de har så utrolig mye fint der! Har vært innpå siden utrolig mange ganger, men da bare for å se på klær, nå gikk jeg også inn på skjønnhet. Og synes det ser ut som om sminken og hudpleien de selger der er veldig bra. Så nå har jeg lagd en ønskeliste over de tingene jeg har veldig lyst til å bestille av sminke og hudpleie.. og dere! de selger MaX Factor børster der!

Aner altså ikke hvordan jeg skal få kjøpt noe av dette siden jeg sparer alt jeg får av penger fortiden, til en språkreise neste år. Menmen, det fikser seg sikkert. Jeg har jo trossalt bursdag om 5 måneder♥ haha ha ha

 

Her er bilder av produktene i samme rekkefølge som ønskelista +pris

 

75,-

 

75,-


 

79,-

 

fant ikke noe bedre bilde, dere ser vel sikkert hva som er concealeren.. 149,-

 

199,-

 

299,-

 

199,-


ønsker meg spesielt de to hudpleie produktene, de hørtes perfekte ut for fet hud!Ukens tips

Komplementærfarger! Sikkert mange som kan om dette fra før, men til dere som ikke kan det så håper jeg dette blir nyttig!

 

 

Dette er en farge sirkel (ikke bry dere om pilene), komplementærfargen til grønn blir da lilla/rød fordi det er de fargene som er på motsatt side av grønn i sirkelen. Enkelt og greit. Og komplementærfargen til blå er da rød/oransje.

 

Det er en fin metode å framheve øynene dine ved å bruke en øyenskygge i din komplementærfarge. Øyenfargen din lyser mer opp og oppmerksomheten går automatisk mot øynene dine. Og det er jo bra det?

 

Grønne øyne: lillatoner, rødtoner  og metalliske farger er vel det som passer best til grønne øyne, men mange grønnøyde passer også veldig fint til Gullnyanser og jordfarger.

 

Blå øyne: Til blåe øyne er det veldig fint med koralltoner og aprikos/fersken aktige øyenskygger på lokket, for å fremheve øynene.

 

Grå øyne: Denne er ikke i noen fargesirkel, men etter det jeg har funnet ut så skal det visst være veldig fint med kalde brunfarger og lillatoner.

 

Brune øyne: De som har brune øyne er veldig heldig når det gjelder øyenskygge, de passer til nesten alle fargene. Men de fargene som fremhever brune øyne spesielt bra er lilla og grå/metalliske nyanser.

Og etter det jeg vet så synes jeg det passer utrolig fint med jordfarger i globallinja til brune øyne. Bruker det mye selv fordi make up artisten som sminket meg på make up store anbefalte denne øyenskyggen til mine øyne (som er brune med pitte litt grønt):

Bruker den veldig ofte i globallinja med to litt lysere bruntoner som glitrer litt på lokket og i indre hjørnet.

 

Håper tipset hjalp, og at dere skjønte noe av det i det hele tatt! Er egentlig sykt dårlig til å forklare.MakeUpen vår/sommer 2011

Da skal jeg sette i gang å skrive det innlegget jeg nevnte tidligere i dag, om hvilke "looks", farger osv som blir populært til våren! Da er det vel bare å starte... (ps: Jeg kan ikke alt dette selv selvfølgelig! Har hentet hovedtingene og inspirasjon fra blader, resten vet jeg selv fordi jeg følger med på klipp fra rtw showene osv:)

 

♥ Makeup redaktør Peter Phillips valgte sotede øyne og nude lepper til vårens RTW-show. Så denne looken holder visst til våren også!

 

 

 
♥ Det var MAC som arrangerte og skapte den lekre pastell makeupen på Etros RTW- spring/summer 2011.

 

 

 

♥ Dior og den anerkjente kjendis-makeup artisten PatMacGrath skapte rødoransje lepper og øyenlokk i turkist, blått, rødt og grønt. Dipliner var også noe som ble brukt mye for å gi denne lokken prikken over i-en.

 

 

 

 

 

♥ Yves Saint Laurent (YSL), Givenchy og  Louis Vuitton valgte å gi hudtonen mye glød, nakne øyne, bleke øyenbryn og veldig glossy, dype, mørkerøde lepper.

 

 

 

(og hvis noen lurer på hva RTW betyr, så er det ready to wear...)

 

♥ Dette er da hovedtrendene for makeup denne våren og noen vil forhåpentligvis holde ut sommeren!

 

♥ Kjappt oppsummert gjelder det å bli inspirert og tørre å leke seg med rike, lekne og dype farger! Det er lov til å overdrive litt ekstra i vår, så lenge man får det til og man er komfortabel med det selv. For det er viktig, er du ikke komfortabel så passer ikke looken til deg. Prøv alikevell å følg trendene, men miks de og gjør de til en look som passer akkurat deg og som du er komfortabel med!

 

♥ Og til slutt: i vår kan man for første gang bryte regelen: "du skal ikke ha fokus på både lepper og øyne samtidig" Noe som tilsier at man kan leke seg enda mer med farger! Enjoy sier jeg bare..

 

og takk til dere søte som orker å lese bloggen vår♥ statistikken har gått mye oppvoer siden vi startet igjen! 88 sidevisninger på noen timer er mye i forholdt til... ja, det vi hadde før! så takktakk

 

Håper du ble like inspirert som jeg ble!perfekte røde lepper

Som dere sikkert vet, så er røde lepper veldig inn nå, så jeg skal fortelle dere hvordan du kan finne den perfekte røde leppestift til deg, men hvis du ikke kan '' triksene '' så er det kanskje litt vanskelig og finne den rette røde fargen for deg.

 

 

Først må du finne ut hvilken undertone du har.
Har du varm
(gul undertone) går du for en leppestift som har varme gyldne toner i seg. Har leppestiften en beskrivelse som: coral, brick, fire engine, gold, tomato, eller tawny, er dette stort sett varme toner.

 

Har du kald (rosa undertone) går du for en leppestift med kalde blå (rosa) toner i seg. Har leppestiften en beskrivelse som: garnet, berry, cherry eller wine er det stort sett kalde toner.

 

Finn ut hvilken undertone du har:

 

Her er noen ''tester'' du kan bruke for å finne ut om du har en varm eller kald undertone:

 

 • Smykkemetoden

Da tar du et gull eller sølv smykke, og finner ut hvilket av de som passer best til deg.
Passer sølv best til deg, har du en kald undertone, men hvis gull passer best til deg, så har du en varm.
Passer sølv best til deg, så da trenger du en leppestift med blåe toner i seg, og hvis gull passer best til deg trenger du en med gul/oransj undertoner i seg.

 

 • Håndleddmetoden

Se på håndleddet ditt, er blodåra di blå? Da har du en kald undertone, er de oliven farget har du en varm undertone.

Men hvis du passer til både gull og sølv, og blodåra de er mitt i mellom fargene så har du en nøytral undertone, som betyr at du kan bruke kalde og varme undertoner.

 

 • Skjortemetoden

Ta fram en kritthvit skjorte og en offwhite, som ikke er fullt så hvit.
Passer du til en kritthvit skjorte har du en kald undertone, men hvis du passer til en offwhite har du en varm undertone! :- )

 

     

 Håper dette hjalp! :)paletter


Her er mine mac paletter, og jeg vil vise dere øyenskyggene mine, hvis dere er ut etter noen nye osv.


Kjøpt i Oslo på glassmagasinet til 150 kr for en.

 

 

 1. Rekke: Shroom, Brule, Naked Lunch, Cork, Era.
2. Rekke: All That Glitters, Woodwinked, Mulch, Satin Taupe, Carbon.
3. Rekke: Nocturnelle, Hepcat, Satellite Dreams, Vile Violet (den er limitet edition, så du kan desverre ikke få den lenger) , Pink Venus.


Shroom, Brule og Naked Lunch er kjempe fine highlitere.

Jeg har prøvd og organisere de så highlitere og nøytrale er først, så kommer lilla og rosa.

 

 


Paradisco og Sumptuous Olive.

 

Dette er de 5 øyenskyggene jeg kjøpte i Oslo:

 


Nocturnelle, Woodwinked, Cork, Brule, Hepcat.

 

Håper dere like det! :)gårsdagens innkjøp

Er hjemme fra skolen i dag fordi jeg er sykt slapp og har veldig vondt i halsen, men da har jeg jo mye tid til å blogge i hvertfall. Senere i dag skal jeg skrive litt om hva som blir populært på makeup fronten våren/sommeren 2011, men først gårsdagens innkjøp slik jeg lovte!

 

Dagkrem for normal/mixed skin (blandingshud- tendens fet) kjøpt på vita til 89,-


 Foundation fra Loreal studio secrets. Kjøpt på vita til 199,-


Perfect finish Make-Up Sponges. Kjøpt på CUBUS parfymeri til 29,- ANBEFALES!

 

Siden jeg også er opptatt av mote ser jeg på klipp og bilder fra catwalken om hvilke klær som kommer neste sesong. Da prøver jeg også å følge med på sminken til modellene, og i et blad jeg tok med meg i går fant jeg mye inspirasjon om trender for våren/sommeren 2011. Det er så mye fint! Skal skrive det innlegget om det litt senere, nå skal jeg ordne meg en kopp kakao og se top modell!

 

Ha en fortsatt fin dag allesammen♥VINN SMINKE FRA SEPHORA

Hei igjen! Altfor lenge siden sist, jeg vet. Ser statistikken har gått mye nedover de siste dagene, kanskje ikke så rart, hehe. Men nå skal jeg skjerpe meg, og jeg tror Elena også skal blogge i dag!

 

Ellers har jeg vært i byen nettop å kjøpt noen småting jeg trengte, innkjøp kommer senere når jeg får tatt bilder.

Så til overskriften, jeg leser bloggen til therese charlotte hver dag fortiden siden hun er i USA, santa monica utenfor Hollywood. Og jeg er så klart dødsmisunnelig! Gleder meg til jeg skal dit neste år! Så i dag så jeg at hun hadde en konkurranse på gang, hvor man kan vinne et produkt(er) fra sephora til en verdi av max 25 dollar. Det man måtte gjøre var å laste opp linken til det produktet man ønsket seg og skrive litt om hvordan produkt det var og hvorfor man ville ha det i kommentarfeltet, men jeg skriver det her og fordi jeg ikke har noe annet å blogge om.

Jeg har alltid ønsket meg sminke fra S E P H O R A så denne MÅ jeg bare være med på...

 

Hvis jeg skulle være den veldig heldige vinneren vill jeg gjerne ha disse lipbalmene:

http://sephora.com/browse/product.jhtml?id=P278006&categoryId=C13421&shouldPaginate=true

 

Fordi jeg sliter seriøst utrolig mye med tørre lepper, jeg føler at jeg nesten har prøvd alt som høres bra ut. Så langt har absolutt ingeting funket slik jeg ønsker. Og det er veldig frustrerende å gå rundt med veldig  tørre lepper hele tiden, det gjør jo også at jeg ikke kan bruke leppestift, noe som er utrolig dumt!

 

Synes disse så kjempe bra ut, har tenkt å bestille de før og, men det er veldig dyrt på siden til sephora fordi det er i USA. Derfor har jeg aldri bestilt de, men nå som jeg får en bitte liten sjangs til å vinne de, så må jeg bare slå til. Så slipper jeg å vente helt til neste år! Skulle vel heller valgt en palett med 100 øyenskygger eller noen børster, men jeg gjør heller alt for å slippe tørre lepper!

 

tatt fra bloggen til therese - http://tcmn.blogg.no/

Hvis du ikke allerede følger med på den så vil jeg anbefale deg å gjøre det, hun blogger veldig bra!

 

Får vel bare krysse fingrene igjen da!Konkurranse: skriv om ditt favoritt produkt

Er med i konkurransen til flinke http://mallo88.blogg.no hvor man kan vinne en MAC blush, hårkur og MAC lady gaga lip glass. Måtte bare være med fordi premien var så heeerrlig! For å delta måtte man skrive et innlegg om sitt favoritt sminkeprodukt/hårprodukt, så.. here we go:

 

WONDER POWDER FRA MAKEUP STORE

 
Har skrevet om dette produktet tusen ganger før, men det er absolutt mitt favoritt produkt så da skriver jeg litt om det igjen.

 

Det gir en kjempefin glød til ansiktet og er lett å påføre. Bruk enten en lang børste med flat overflate eller en kabuki brush og lag sirkelbevegelser rundt om i hele ansiktet. Det inneholder shimmer som gjør at du ikke trenger å bruke highlight produkter, det er stort og inneholder mye pudder derfor holder det lenge, mye for pengene og er rett og slett et helt fantastiskt produkt! Vil si det passer til ca alle hudtyper også. Det gjør virkelig susen for hverdagssminken. Alt du trenger er en concealer under på urenheter, kviser ol så påfører du det, og jeg garanterer at huden din vil se nydelig ut!

 

Fåes kjøpt på alle make up store butikker.

 

Da er det bare å krysse fingrene for at jeg vinner! Hadde vært så kult, i og med at jeg aldri har vinner lykke i noe som helst. Og da mener virkelig at jeg ALDRI vinner noe. neverever.
oppbevaring av sminke

For noen dager siden fant jeg ENDELIG de type boksene jeg var på utkikk etter på IKEA. Synes de er kjempe praktiske til å oppbevare sminken sin i i motsetning til sminkepunger. Sminke får jo lengre holdbarhets dato hvis det oppbevares riktig og kjølig. Hvis alt ligger sammen i en sprengfull sminkepung blir sminken lett varm, men om du oppbevarer det i for eks. en boks, hylle ol så ligger hvert produkt mer fritt og kjølig. Et tips kan være å sette leppestifter som du merker er litt varme og bløte i kjøleskapet en liten stund! Her er noen bilder av boksene...

 

Disse var bare heeelt fantastisk, her kan putte nedi nesten alt! Jeg har et mange leppestifter som dessverre ikke passet nedi de største hullene engang da, burde vært noen større. Menmen.

 

 

 

 

 

Og hvis noen lurer så henger alle boksene sammen og det kostet 75 for hele greia, men det var salg, fikk ikke med meg hvor mye det kostet til ordinær pris dessverre. Men siden de er på salg nå- løp å kjøp!

Framover kan jeg forresten låve at det kommer både videoblogg og fargerik øyenskygge look...

 

Kommer til å bruke denne 14 paletten fra MAC (fake). Synes øyenskyggene i denne er like bra som de ekte MAC øyenskyggene mine, med primer under. Og jeg elsker elsker elsker fargene! Så takk til verdensbeste beste venninne   >runa< som kjøpte den til meg i Thailand♥

 

Da stikker jeg på trening, og apropo trening... hvis dere kan, ikke bruk mye sminke i ansiktet på trening. Det er behagelig og du kommer til å merke forskjell på huden hvis du vanligvis bruker det. Jeg bruker kun pittelitt mineralpudder. Oi, dette ble et langt innlegg. Snakkes,Ny header

Hey, nå har vi fått oss ny header! Fordi vi ble lei av den forrige.Den ble ganske enkel, men.. less is more. Bildene er fra weheartit og den er redigert i picasa 3 og picnik.com. Ble ganske fornøyd! Og siden vi ikke har noe annet å skrive om akkurat nå slenger vi inn et random bilde♥

 

tenk å ha så masse HERLIG sminke da!

 

Hva synes du om den nye headeren?New Products

I dag kom pappa hjem fra Sverige med denne posen

 

 

Og oppi lå det en herlig mac øyenskygge, en 129 blush brush og en eyeliner fra Lancome!

 

 

Fargen heter Orb. Den er så fin at jeg... ja. Den er rett og slett bare nydelig. Pris på tax-free i Sverige: 103,-

 

 

Denne børsten leste jeg diverse anmeldelser av på hjemmesiden til mac, og alle, absolutt ALLE var fornøyde med den. Den er kjempe fin til å påføre blush, rouge, solpudder og alt annet man bruker for å få dybde og i ansiktet. Pris i Sverige: 350,-

 

 

Eyeliner fra Lancome, sorry for dårlig bilde. Tror det blir anmeldelse av denne når jeg får testet den ut, er usikker på hva den kostet fordi den var med i en pakke sammen med andre produkter fra Lancome.

 

I morgen tror jeg at jeg skal prøve ut en fargerik øyenskygge som jeg nevnte for en stund siden. Da blir det bilder av resultet  (men bare hvis det blir vellykket, noe jeg IKKE kan forsikre dere om at det blir, haha).

 

God helg allesammen!mac palettes

Hei! Nå skal dere få se to MAC palettene jeg har kjøpt her i Oslo. Jeg har også kjøpt en 266 børste, og 5 øyenskygger. Øyenskyggene jeg kjøpte er jo i palettene, men når jeg kommer hjem skal dere få se alt, og øyenskyggene hvær for seg! :) Men nå får det lønne seg med web bilder, hehee.

 


Ops, overse meg.

 Her er den første paletten som er fylt opp. Det er plass til 15 i en palett. Den svarte plassen, er en matt svart øyenskygge som ikke vises.

 
Her er den siste paletten, haha, den har bare to i seg enno, men samler jo ennå!

 

Det kommer bilder og navn på øyenskyggene (hvis dere vil vite navnene) senere når jeg kommer hjem. Jeg kommer hjem i morgen, men jeg tror ikke det blir noe blogging da, for det er ikke sikkert jeg orker.Show everyone who you are or how you feel

Vi kan uttrykke oss gjennom sminke. Man kan vise at man er glad ved å sminke seg ordentlig og bruke mange fargerike farger som fremhever glade, gylne øyne. Eller man kan vise at man er deppa eller sint ved bruke sminken på en litt annen måte. Man kan også vise hvem man er og hvor man kommer fra gjennom sminke. Den er heller ikke til bare for å gjøre oss vakrere. Den brukes mye for å formidle noe, som for eksempel klovnen på sirkuset. Hadde han vært den samme uten den store røde munnen, den hvite huden og de svarte rare vippene? Sminke kan altså brukes på så utrolig mange forskjellige måter.. Ikke engang fantasien setter grenser. Så.. show everyone who you are and how you feel and experiment with makeup!

 

 

 

 

 

 

 

//weheartit
BEAUTY

Heisann! Idag har jeg vært i byen med disse herlige jentene: www.miiia0.blogg.no og www.conniesten.blogg.no♥ Kjøpte ikke noe spesielt fordi jeg driver å sparer, men jeg stakk som alltid innom Vita. Der fikk jeg med meg dagkremen min til 30 %, et kart som viser hvordan man former perfekte bryn og et nytt nummer av BEAUTY.

 

 

ELSKER virkelig dette bladet. Det inneholder hudpleietips, sminketips, motetips, sunnhetstips og herlige produkter! Og det beste av alt er jo at det er GRATIS. Det kommer et nytt magasin hos vita ca hver måned tror jeg.

 

Dette ble et kjedelig innlegg som ingen har interesse av å lese føler jeg, men aner ikke hva jeg skal blogge om fortiden! Derfor spør jeg dere,

Hva ønsker dere at vi skal blogge om?

 

Nå skal jeg slenge meg på sofaen og kose meg med BEAUTY.
Lyse herligheter fra MAC

Er så missunnelig på Elena som befinner seg i Oslo nå! Hun skal jo på MAC å sikkert shoppe masse, heldiiig, kos deg♥

 

Men selvom jeg ikke skal til Oslo så skal jeg få skaffet meg noe nytt fra MAC snart. Pappa skal nemmelig til Stockholm i morgen og da skal han kjøpe med noe fra flyplassen der, siden det er noen kroner billigere i Sverige. weee! Jeg skal i alle fall ha en øyenskygge, sitter å leter litt på www.maccosmetics.com at the moment etter noen som er litt lyse brun/rosa/beige aktig. Disse er favorittene hittil:

 

Brule- min favoritt, tror jeg:


 

 

Naked lunch:


 

 

Orb:

 

 

 

Vapour- denne er også utrolig fiiin:

 

 

 

Honesty:

 

 
Naked lunch og Honesty er kanskje litt for mørke, men de er helt nydelige! Vil ha alle!

Skal legge ut bilder av de tingene jeg får om noen dager, så dere får se hvilken farge det ble.

Hvilken var din favoritt?
innkjøp - elena

Heh.. heisann. Beklager såå mye for den dårlige bloggingen min, men jeg har en unnskyldning. Jeg har vært syk lenge nå, og da har blogglysten vært nede. Og jeg må fortelle dere at jeg drar til Oslo i morgen så da blir det ikke bloggen før om 1-3 dager. Jeg skal nemlig på MAC, og der skal jeg jo shoppe øyenskygger og paletter. Jeg kommer til og vise dere hva jeg har kjøpt osv.

Framover så kommer jeg sikkert til og vise dere renseproduktene mine, og hvordan du kan lage din egen øyenskygge primer, skrive litt om foundationer, concealer, sminketips, hvilke børster du kan bruke til masse forskjellige produkter og andre sminkeprodukter og tips! :)

 

Men som sakt så har jeg kjøpt meg en ny mascara i dag, min var over 3 mnd, så jeg trengte en ny.


(bildet er fra google)


Loreal Telescopic Mascara. Den er vannfast også.
176,- kjøpt hos Vita.

 Wants in polyvore

Jeg elsker polyvore! Satt å lekte meg litt isted og mikset det jeg ønsker meg av sminke, så... her er resultatet!

charming pink
Welcome to Polyvore!
Bildene ble litt små, får de ikke noe større av en eller annen merkelig grunn. Men uansett, håper dere likte det!♥


Pleie i vinterkulda

Vinter. Kulde, frost, snø, minus 20 og tørt inneklima .. I Norge er vinteren ekstremt kald, våt og lang og det setter dessverre sine spor på huden. Og siden Vinteren dessverre ikke er over enda så tenkte jeg å gi et par tips til hvordan du bevarer huden frisk og fin i vinterkulda (kilder: Costume skjønnhet, det nye skjønnhet):

 

1. Huden mister fort litt glød om vinteren fordi solen såvidt titter frem og man er mye inne. Tips: Bruk enten en lysreflekterende primer utenpå dagkremen din eller et solpudder med god kvalitet og mye shimmer.

 

Lysreflekterende primer fra Clarins, kroner 255.

 

special reserve highlight powder fra mac, dette skal tilføre en herlig sommer glød til ansiktet, Kroner 230.

 

2. Huden kan fort bli tørr pågrunn av de mange minusgradene. Tips: Bruk en kjempegod dagkrem uten vann (fordi vannet kan forårsake frostskader i huden) og rens huden med et produkt som hjelper mot kuldepåvirkninger hver morgen før du drar ut i kulden. Dette vil fungere som er lag ullundertøy for ansiktet.

 

 

Hvis huden din reagerer ekstremt på temperaturforandringer kan du prøve denne fra dermalogica som skal hjelpe mot kuldepåvirkninger og styrke huden. Kroner 450.

 

 

Dette skummet gjør huden frisk og motvirker tørrhet selvom det passer til alle hudtyper. Derfor er det perfekt å bruke om vinteren hvis du foreksempel har veldig fet hud til vanlig, men får tørrere og mer sensetiv om vinteren.

 

3. Leppene sprekker fortere om vinteren pågrunn av kulda. Tips: Invester i en beskyttende og pleiende leppomade/lip balm/leppestift som du bruker hver dag. Finn en som holder leppene myke hele dagen og som hindrer at de sprekker. Det er ekstra fint om den inneholder E-vitamin, det heler sprukken hud.

 

 

 

 

Jeg bruker denne leppomaden fra carmex, den holder leppene utrolig myke gjennom hele dagen, også er den ikke testet på dyr, kroner 39.
Colors of the rainbow

 

 

 

 

Har så lyst til å prøve ut en skikkelig fargerik øyesminke snart, det er så fint! Når jeg gjør det (og hvis det blir fint) skal jeg ta bilder å vise dere resultatet!

 

Forresten, anbefaler denne hårkuren! Har brukt den i flere måneder nå og er kjempefornøyd, håret blir veldig glansfult og mykt av den!

 

 

 

 

Noen som har en BRA palett med mange fine farger å anbefale? (bortsett fra 88 paletten)


God helg/vinterferie!♥
Tipsing?

Tenke å begynne med "ukas tips" eller noe sånt, for å variere litt. Denne ukas tips er:


 

foto: iselin pettersen - http://bareiselin.ipublish.no/, anbefaler virkelig å ta en tur innom!

Skal vi begynne med tipsing? Hva synes dere om dette tipset?Les mer i arkivet » April 2011 » Mars 2011 » Februar 2011

elena og kathrine


about us: 14 år. sminke. blogg. mote. venner. photo. reising. starbucks. shopping. jentekvelder. clinique. MAC. elf. Make Up Store. Loreal Paris studio secrets. MaX Factor. Lancome.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits