favoritter i hverdagen (ekmakeup)favoritter i hverdagen


Når man har dårlig tid om morgenen er det smart å ha gode og brae produkter som er enkle å påføre, også er det jo fint om de ikke koster all verdens. Her er mine favoritt produkter til hverdags makeup'en..

elf tone correcting concealer. Perfekt på røde områder og små urenheter, lukter godt og går fort å påføre. OG- den er BILLIG!

Eyeliner fra Lancome paris. Enkel å påføre, gir en perfekt strek, rammer inn øynene og gir dem fokus.

MAC- ORB er en perfekt øyenskygge for hverdagen, hvis man synes det blir for lite spennende med en så nøytral farge så passer jo nesten alle andre farger sammen med den i globallinja!

Billig, men bra! En helt enkel øyenbryns liner fra hm som rammer inn brynene og holder orden på de på grunn av kosten som er på lokket.

Maybeline one by one volum express mascara. Beste mascaraen jeg har prøvd så langt! Også koster den bare 99 kroner på vita nå og det er utrolig lite for en så bra mascara, så for dere som ikke har den- løp å kjøp!

Mineral pudder fra Make Up Store. Anbefaler alle å ha et mineral pudder liggende, det er så mye bedre enn foundation. Huden får puste og man slipper å føle at makeupen ligger som et lag i ansiktet. Dette gir perfekt hud og tar maks 2 min å påføre.kommentarer til "favoritter i hverdagen"

conniesten

23.mar.2011 kl.19:42

så kult!
sv: så hyggelig å høre :)

Har også den øyebrynspennen :)

EKmakeup

23.mar.2011 kl.21:58

My Stilettos:

hversågod! Mente det virkelig! :)

ja, er mange som har den vet jeg. Men den er jo bra!
Mye sint der ja ! Kjempefin blogg du har :) Kommer til å følge videre !!

N i n a d

24.mar.2011 kl.15:59

Elsker<3

sv: Jaja, men det hadde jo vært værre om vi hadde måtte sittet på skolebenken da ;)

EKmakeup

24.mar.2011 kl.16:21

N i n a d:

Joda, det hadde det jo :) Men det er så synd at alle andre tar helg!


Skriv en søt comment.

elena og kathrine


about us: 14 år. sminke. blogg. mote. venner. photo. reising. starbucks. shopping. jentekvelder. clinique. MAC. elf. Make Up Store. Loreal Paris studio secrets. MaX Factor. Lancome.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits