my hair products (ekmakeup)my hair products


Nå tenkte jeg å vise dere alle hårproduktene mine. Jeg er egentlig veldig forsiktig med hva jeg putter i håret mitt fordi jeg er livredd for at det skal bli skikkelig tørt, livløst og slitt!

Jeg klipper meg hver tredje måned ca også farger jeg håret litt mørkere ca 2/3 ganger i året. Så langt er jeg veldig fornøyd med alt av produkter jeg har brukt på håret, så de jeg viser dere nå er de jeg har brukt i det siste, som jeg bruker nå og sikkert i en periode fremover.

 

Hairspray HM,  ikke sånn superbra, men den funker. Også er den lett å kamme ut! Egentlig en sånn standar hårspray jeg tror alle har!

Styling Spray Clynol professional haircare, denne synes jeg gir kjempebra hold og den lukter nydelig! Også føles den så "lett" at man ikke merker at man har mye produkt i håret.

Saltvanns spay (oceanminst) Proffs superstrong, beste "billig" produktet! En saltvanns spay skal gi håret en tilfeldig, naturlig og fresh look, og det synes jeg denne gjør!

Varmebeskyttende Syoss, det eneste negative er vel at den er ekstremt klissete. Men bortsett fra det så er den god som gull!

Leave-in hårkur GLISS, kjempegod hårkur! Lukter helt fantastisk og man føler ikke at håret er fett etter man har hatt den i, med mindre man overdriver, men det har jeg ikke prøvd akkurat. Den skal brukes etter man har dusjet, men den KAN også brukes når håret er tørt.

 

Solbeskyttende spay Kadus imunal, denne er et MUST om sommeren, spesielt i syden. Den beskytter håret mot sola og gir masse pleie og energi til håret, samtidlig holder den håret på plass. ANBEFALES!

Har dere noen av produktene selv?
kommentarer til "my hair products"

conniesten

23.mar.2011 kl.18:48

kjempe fine produkter :)


Skriv en søt comment.

elena og kathrine


about us: 14 år. sminke. blogg. mote. venner. photo. reising. starbucks. shopping. jentekvelder. clinique. MAC. elf. Make Up Store. Loreal Paris studio secrets. MaX Factor. Lancome.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits