skin care rutine - hvordan jeg renser huden min morgen og kveld (ekmakeup)skin care rutine - hvordan jeg renser huden min morgen og kveld


Nå skal jeg (Elena) fortelle dere hvordan jeg renser huden min, morgen og kveld. Bildene jeg viser er tatt fra google og Makeupstore.se, og det er fordi jeg orker ikke å bruke bildene mine, fordi det er ikke så fra kvalitet. Jeg vil bare si at det kommer en videoblogg med meg og Kathrine snart, men det vet dere sikkert fordi hun skrev det i en annet innlegg, men gled dere!

 


Først fjerner jeg ansiktssminken min med Simple facial wipes. Jeg bruker ikke denne på øyensminken min, fordi da bruker jeg en fra Make Up Store. Hvis dere vil vite noe om den så bare si i fra.

 

 

Så tar jeg Clinique liquid facial soap på en cleanpod som var med i Loreal Perfect Clean (bilde kommer under), det gjør jeg fordi da renses huden bedre. Og rense huden med fingrene, er som og børste tennene med fingrene. Det er faktisk sant. Og det merker jeg, fordi når jeg bruker den i ansiktet, ser jeg at det fremdeles er litt pudder eller foundation igjen på cleanpoden. Denne ''såpen'' funker kjempe bra! Også, jeg bruker denne i extra mild, fordi den vanlige svidde når jeg brukte den, det samme med tonern.

 


Her er en Cleanpod, som jeg har kremen min på.

 


Så tar jeg Clinique Claryfiring Lotion, eller toner, på en bomullpad og tar det i hele ansiktet. Litt ekstra på kviser, eller tørre flekker.

 


Etter det avslutter jeg med Make Up Store Night Time Cream. Selv om den heter ''night'' time cream, så kan du bruke den morgen OG kveld, året rundt,  fikk jeg høre av hun som jobbet der. Gir mye fuktighet, og lukter kjempe godt!

 

Q - Hvilke renseprodukter bruker du? Er de gode? Hvorfor/hvorfor ikke?kommentarer til "skin care rutine - hvordan jeg renser huden min morgen og kveld"

Kathrine

20.mar.2011 kl.19:37

Bruker loreal perfect clean scrub to ganger i uken for å skrubbe vekk urenheter. Hver morgen bruker jeg Cliniderm Pure renewal cleansing foam (renseskum) på den padden som er med i perfect clean (samme som du gjør) og så en dagkrem for fet/kombinasjonshud fra nivea. Om kvelden bruker jeg også cliniderm, og så eye makeup removers fra simple til øyesminken så påfører jeg nattkremen min fra Olay for normal/dry/oily hud.

Elsker alle mine produkter! Kjempebra innlegg!

Elena

20.mar.2011 kl.19:40

<3 Takk!

Synne ♥

20.mar.2011 kl.20:37

Smart med den cleanpoden! Hvor har du kjøpt den? :)

Elena

20.mar.2011 kl.20:39

Synne: Den følgte med til Loreal Perfect Clean :- ) Det er også ett renseprodukt, du får kjøpt Loreal perfect clean overalt :- )


Skriv en søt comment.

elena og kathrine


about us: 14 år. sminke. blogg. mote. venner. photo. reising. starbucks. shopping. jentekvelder. clinique. MAC. elf. Make Up Store. Loreal Paris studio secrets. MaX Factor. Lancome.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits