Ukens tips (ekmakeup)Ukens tips


Komplementærfarger! Sikkert mange som kan om dette fra før, men til dere som ikke kan det så håper jeg dette blir nyttig!

 

 

Dette er en farge sirkel (ikke bry dere om pilene), komplementærfargen til grønn blir da lilla/rød fordi det er de fargene som er på motsatt side av grønn i sirkelen. Enkelt og greit. Og komplementærfargen til blå er da rød/oransje.

 

Det er en fin metode å framheve øynene dine ved å bruke en øyenskygge i din komplementærfarge. Øyenfargen din lyser mer opp og oppmerksomheten går automatisk mot øynene dine. Og det er jo bra det?

 

Grønne øyne: lillatoner, rødtoner  og metalliske farger er vel det som passer best til grønne øyne, men mange grønnøyde passer også veldig fint til Gullnyanser og jordfarger.

 

Blå øyne: Til blåe øyne er det veldig fint med koralltoner og aprikos/fersken aktige øyenskygger på lokket, for å fremheve øynene.

 

Grå øyne: Denne er ikke i noen fargesirkel, men etter det jeg har funnet ut så skal det visst være veldig fint med kalde brunfarger og lillatoner.

 

Brune øyne: De som har brune øyne er veldig heldig når det gjelder øyenskygge, de passer til nesten alle fargene. Men de fargene som fremhever brune øyne spesielt bra er lilla og grå/metalliske nyanser.

Og etter det jeg vet så synes jeg det passer utrolig fint med jordfarger i globallinja til brune øyne. Bruker det mye selv fordi make up artisten som sminket meg på make up store anbefalte denne øyenskyggen til mine øyne (som er brune med pitte litt grønt):

Bruker den veldig ofte i globallinja med to litt lysere bruntoner som glitrer litt på lokket og i indre hjørnet.

 

Håper tipset hjalp, og at dere skjønte noe av det i det hele tatt! Er egentlig sykt dårlig til å forklare.kommentarer til "Ukens tips"

susannmj

09.mar.2011 kl.15:57

sv: tusentakk, så koselig! :D

N i n a d

09.mar.2011 kl.21:54

Noen sier det, men min gjør ikke det. Men kjøper du denne til 15 kr, så tror jeg ikke du dør om den ikke lukter så godt ;)

09.mar.2011 kl.23:04

LÅLZ, lissm proff

09.mar.2011 kl.23:06

æhææææ, begynt å skrive på nynorsk eller svensk eller? Postat av:

hahahhahaha :)

Cecilie

10.mar.2011 kl.13:33

Sv: Tusen takk!Veldig koselig å høre! :-)
Fin blogg du har :)


Skriv en søt comment.

elena og kathrine


about us: 14 år. sminke. blogg. mote. venner. photo. reising. starbucks. shopping. jentekvelder. clinique. MAC. elf. Make Up Store. Loreal Paris studio secrets. MaX Factor. Lancome.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits