MakeUpen vår/sommer 2011 (ekmakeup)MakeUpen vår/sommer 2011


Da skal jeg sette i gang å skrive det innlegget jeg nevnte tidligere i dag, om hvilke "looks", farger osv som blir populært til våren! Da er det vel bare å starte... (ps: Jeg kan ikke alt dette selv selvfølgelig! Har hentet hovedtingene og inspirasjon fra blader, resten vet jeg selv fordi jeg følger med på klipp fra rtw showene osv:)

 

♥ Makeup redaktør Peter Phillips valgte sotede øyne og nude lepper til vårens RTW-show. Så denne looken holder visst til våren også!

 

 

 
♥ Det var MAC som arrangerte og skapte den lekre pastell makeupen på Etros RTW- spring/summer 2011.

 

 

 

♥ Dior og den anerkjente kjendis-makeup artisten PatMacGrath skapte rødoransje lepper og øyenlokk i turkist, blått, rødt og grønt. Dipliner var også noe som ble brukt mye for å gi denne lokken prikken over i-en.

 

 

 

 

 

♥ Yves Saint Laurent (YSL), Givenchy og  Louis Vuitton valgte å gi hudtonen mye glød, nakne øyne, bleke øyenbryn og veldig glossy, dype, mørkerøde lepper.

 

 

 

(og hvis noen lurer på hva RTW betyr, så er det ready to wear...)

 

♥ Dette er da hovedtrendene for makeup denne våren og noen vil forhåpentligvis holde ut sommeren!

 

♥ Kjappt oppsummert gjelder det å bli inspirert og tørre å leke seg med rike, lekne og dype farger! Det er lov til å overdrive litt ekstra i vår, så lenge man får det til og man er komfortabel med det selv. For det er viktig, er du ikke komfortabel så passer ikke looken til deg. Prøv alikevell å følg trendene, men miks de og gjør de til en look som passer akkurat deg og som du er komfortabel med!

 

♥ Og til slutt: i vår kan man for første gang bryte regelen: "du skal ikke ha fokus på både lepper og øyne samtidig" Noe som tilsier at man kan leke seg enda mer med farger! Enjoy sier jeg bare..

 

og takk til dere søte som orker å lese bloggen vår♥ statistikken har gått mye oppvoer siden vi startet igjen! 88 sidevisninger på noen timer er mye i forholdt til... ja, det vi hadde før! så takktakk

 

Håper du ble like inspirert som jeg ble!kommentarer til "MakeUpen vår/sommer 2011"Skriv en søt comment.

elena og kathrine


about us: 14 år. sminke. blogg. mote. venner. photo. reising. starbucks. shopping. jentekvelder. clinique. MAC. elf. Make Up Store. Loreal Paris studio secrets. MaX Factor. Lancome.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits