VINN SMINKE FRA SEPHORA (ekmakeup)VINN SMINKE FRA SEPHORA


Hei igjen! Altfor lenge siden sist, jeg vet. Ser statistikken har gått mye nedover de siste dagene, kanskje ikke så rart, hehe. Men nå skal jeg skjerpe meg, og jeg tror Elena også skal blogge i dag!

 

Ellers har jeg vært i byen nettop å kjøpt noen småting jeg trengte, innkjøp kommer senere når jeg får tatt bilder.

Så til overskriften, jeg leser bloggen til therese charlotte hver dag fortiden siden hun er i USA, santa monica utenfor Hollywood. Og jeg er så klart dødsmisunnelig! Gleder meg til jeg skal dit neste år! Så i dag så jeg at hun hadde en konkurranse på gang, hvor man kan vinne et produkt(er) fra sephora til en verdi av max 25 dollar. Det man måtte gjøre var å laste opp linken til det produktet man ønsket seg og skrive litt om hvordan produkt det var og hvorfor man ville ha det i kommentarfeltet, men jeg skriver det her og fordi jeg ikke har noe annet å blogge om.

Jeg har alltid ønsket meg sminke fra S E P H O R A så denne MÅ jeg bare være med på...

 

Hvis jeg skulle være den veldig heldige vinneren vill jeg gjerne ha disse lipbalmene:

http://sephora.com/browse/product.jhtml?id=P278006&categoryId=C13421&shouldPaginate=true

 

Fordi jeg sliter seriøst utrolig mye med tørre lepper, jeg føler at jeg nesten har prøvd alt som høres bra ut. Så langt har absolutt ingeting funket slik jeg ønsker. Og det er veldig frustrerende å gå rundt med veldig  tørre lepper hele tiden, det gjør jo også at jeg ikke kan bruke leppestift, noe som er utrolig dumt!

 

Synes disse så kjempe bra ut, har tenkt å bestille de før og, men det er veldig dyrt på siden til sephora fordi det er i USA. Derfor har jeg aldri bestilt de, men nå som jeg får en bitte liten sjangs til å vinne de, så må jeg bare slå til. Så slipper jeg å vente helt til neste år! Skulle vel heller valgt en palett med 100 øyenskygger eller noen børster, men jeg gjør heller alt for å slippe tørre lepper!

 

tatt fra bloggen til therese - http://tcmn.blogg.no/

Hvis du ikke allerede følger med på den så vil jeg anbefale deg å gjøre det, hun blogger veldig bra!

 

Får vel bare krysse fingrene igjen da!kommentarer til "VINN SMINKE FRA SEPHORA"

Runa

07.mar.2011 kl.20:15

håpe du vinn!!:D

Kathrine

07.mar.2011 kl.20:57

takk, me too! hahaha

09.mar.2011 kl.20:33

hun blogger bra fordi hun er fra Tromsø, verdens beste by!

Alle som kommer fra tromsø er kuul

EK

10.mar.2011 kl.11:49

Anonym:

hahahaha :)


Skriv en søt comment.

elena og kathrine


about us: 14 år. sminke. blogg. mote. venner. photo. reising. starbucks. shopping. jentekvelder. clinique. MAC. elf. Make Up Store. Loreal Paris studio secrets. MaX Factor. Lancome.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits