Konkurranse: skriv om ditt favoritt produkt (ekmakeup)Konkurranse: skriv om ditt favoritt produkt


Er med i konkurransen til flinke http://mallo88.blogg.no hvor man kan vinne en MAC blush, hårkur og MAC lady gaga lip glass. Måtte bare være med fordi premien var så heeerrlig! For å delta måtte man skrive et innlegg om sitt favoritt sminkeprodukt/hårprodukt, så.. here we go:

 

WONDER POWDER FRA MAKEUP STORE

 
Har skrevet om dette produktet tusen ganger før, men det er absolutt mitt favoritt produkt så da skriver jeg litt om det igjen.

 

Det gir en kjempefin glød til ansiktet og er lett å påføre. Bruk enten en lang børste med flat overflate eller en kabuki brush og lag sirkelbevegelser rundt om i hele ansiktet. Det inneholder shimmer som gjør at du ikke trenger å bruke highlight produkter, det er stort og inneholder mye pudder derfor holder det lenge, mye for pengene og er rett og slett et helt fantastiskt produkt! Vil si det passer til ca alle hudtyper også. Det gjør virkelig susen for hverdagssminken. Alt du trenger er en concealer under på urenheter, kviser ol så påfører du det, og jeg garanterer at huden din vil se nydelig ut!

 

Fåes kjøpt på alle make up store butikker.

 

Da er det bare å krysse fingrene for at jeg vinner! Hadde vært så kult, i og med at jeg aldri har vinner lykke i noe som helst. Og da mener virkelig at jeg ALDRI vinner noe. neverever.
kommentarer til "Konkurranse: skriv om ditt favoritt produkt"

conniesten

02.mar.2011 kl.20:53

så kult!

trineflokketveit

03.mar.2011 kl.16:36

lykke til :)

runa

03.mar.2011 kl.16:49

lykkeeee t<3 håpe du vinn :D

- Lisa WR

03.mar.2011 kl.20:18

Haha, lykke til da! :)

Serine Torp Drejer ♥

04.mar.2011 kl.18:35

Hva koster det? har det god dekk evne? Jeg har ganske mange urenheter i huden min, så trenger noe som dekker godt. Kansje dette er akkuratt det jeg trenger :)

SV; TUSEN TAKK♥

Serine Torp Drejer ♥

06.mar.2011 kl.14:44

SV; Ja eg har tenkt på det :) ska se om eg kan få lagd et i dag :)

Iselin Pettersen

06.mar.2011 kl.15:10

Sminkekolleksjon? Hehe, du mener vel sminkesamlingen min? Jeg har nok ikke noe egen kolleksjon ;) Skal se hva jeg kan få til, men det blir bilder. Jeg lager dessverre ikke videoblogger :)

Men en ting til! Jeg bladde litt nedover bloggen her, den er veldig fin! :) Men jeg så at du/dere har brukt ett av mine bilder. I det innlegget om hvordan man vasker kostene sine. Jeg hadde satt veeldig pris på om dere hadde skrevet/linket meg under bildet, siden det er mitt :) F.eks noe som dette: Foto: Iselin Pettersen - http://bareiselin.ipublish.no

Takk på forhånd! :)

Iselin Pettersen

06.mar.2011 kl.19:13

Ok, tusen takk! :)

martheogamalie

06.mar.2011 kl.21:04

Niice! ♥


Skriv en søt comment.

elena og kathrine


about us: 14 år. sminke. blogg. mote. venner. photo. reising. starbucks. shopping. jentekvelder. clinique. MAC. elf. Make Up Store. Loreal Paris studio secrets. MaX Factor. Lancome.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits