oppbevaring av sminke (ekmakeup)oppbevaring av sminke


For noen dager siden fant jeg ENDELIG de type boksene jeg var på utkikk etter på IKEA. Synes de er kjempe praktiske til å oppbevare sminken sin i i motsetning til sminkepunger. Sminke får jo lengre holdbarhets dato hvis det oppbevares riktig og kjølig. Hvis alt ligger sammen i en sprengfull sminkepung blir sminken lett varm, men om du oppbevarer det i for eks. en boks, hylle ol så ligger hvert produkt mer fritt og kjølig. Et tips kan være å sette leppestifter som du merker er litt varme og bløte i kjøleskapet en liten stund! Her er noen bilder av boksene...

 

Disse var bare heeelt fantastisk, her kan putte nedi nesten alt! Jeg har et mange leppestifter som dessverre ikke passet nedi de største hullene engang da, burde vært noen større. Menmen.

 

 

 

 

 

Og hvis noen lurer så henger alle boksene sammen og det kostet 75 for hele greia, men det var salg, fikk ikke med meg hvor mye det kostet til ordinær pris dessverre. Men siden de er på salg nå- løp å kjøp!

Framover kan jeg forresten låve at det kommer både videoblogg og fargerik øyenskygge look...

 

Kommer til å bruke denne 14 paletten fra MAC (fake). Synes øyenskyggene i denne er like bra som de ekte MAC øyenskyggene mine, med primer under. Og jeg elsker elsker elsker fargene! Så takk til verdensbeste beste venninne   >runa< som kjøpte den til meg i Thailand♥

 

Da stikker jeg på trening, og apropo trening... hvis dere kan, ikke bruk mye sminke i ansiktet på trening. Det er behagelig og du kommer til å merke forskjell på huden hvis du vanligvis bruker det. Jeg bruker kun pittelitt mineralpudder. Oi, dette ble et langt innlegg. Snakkes,kommentarer til "oppbevaring av sminke"

- Lisa WR

01.mar.2011 kl.18:53

Kjempesmart!

Virket veldig bra å legge sminke i slike bokser og holdere. Bra skrevet også :)<3

- Lisa WR - www.lisawinsjansenrestad.blogspot.com

Lovise

01.mar.2011 kl.20:11

Du.. bare ett tips:

Siden innleggan e ca. 700px lang, burde du vell ha bildan i 700px å da?

-Bare ett forslag :))

runa

01.mar.2011 kl.22:37

kjempebra skrevve!:D

HERREGUDEN MEG SÅ SINNSYKT KULE EYESHADOWS O M G!!!!

EKmakeup

02.mar.2011 kl.15:56

lovise:

Ane du kor giga bildan bli om æ tar dem 700px ? Dem bli helr snål...


Skriv en søt comment.

elena og kathrine


about us: 14 år. sminke. blogg. mote. venner. photo. reising. starbucks. shopping. jentekvelder. clinique. MAC. elf. Make Up Store. Loreal Paris studio secrets. MaX Factor. Lancome.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits