Pleie i vinterkulda (ekmakeup)Pleie i vinterkulda


Vinter. Kulde, frost, snø, minus 20 og tørt inneklima .. I Norge er vinteren ekstremt kald, våt og lang og det setter dessverre sine spor på huden. Og siden Vinteren dessverre ikke er over enda så tenkte jeg å gi et par tips til hvordan du bevarer huden frisk og fin i vinterkulda (kilder: Costume skjønnhet, det nye skjønnhet):

 

1. Huden mister fort litt glød om vinteren fordi solen såvidt titter frem og man er mye inne. Tips: Bruk enten en lysreflekterende primer utenpå dagkremen din eller et solpudder med god kvalitet og mye shimmer.

 

Lysreflekterende primer fra Clarins, kroner 255.

 

special reserve highlight powder fra mac, dette skal tilføre en herlig sommer glød til ansiktet, Kroner 230.

 

2. Huden kan fort bli tørr pågrunn av de mange minusgradene. Tips: Bruk en kjempegod dagkrem uten vann (fordi vannet kan forårsake frostskader i huden) og rens huden med et produkt som hjelper mot kuldepåvirkninger hver morgen før du drar ut i kulden. Dette vil fungere som er lag ullundertøy for ansiktet.

 

 

Hvis huden din reagerer ekstremt på temperaturforandringer kan du prøve denne fra dermalogica som skal hjelpe mot kuldepåvirkninger og styrke huden. Kroner 450.

 

 

Dette skummet gjør huden frisk og motvirker tørrhet selvom det passer til alle hudtyper. Derfor er det perfekt å bruke om vinteren hvis du foreksempel har veldig fet hud til vanlig, men får tørrere og mer sensetiv om vinteren.

 

3. Leppene sprekker fortere om vinteren pågrunn av kulda. Tips: Invester i en beskyttende og pleiende leppomade/lip balm/leppestift som du bruker hver dag. Finn en som holder leppene myke hele dagen og som hindrer at de sprekker. Det er ekstra fint om den inneholder E-vitamin, det heler sprukken hud.

 

 

 

 

Jeg bruker denne leppomaden fra carmex, den holder leppene utrolig myke gjennom hele dagen, også er den ikke testet på dyr, kroner 39.
kommentarer til "Pleie i vinterkulda"

M&M - av connie og therese

21.feb.2011 kl.15:38

jeg bruker carmex, den funker kjempe bra!

- therese

Runa

22.feb.2011 kl.00:07

kjempebra tips :D


Skriv en søt comment.

elena og kathrine


about us: 14 år. sminke. blogg. mote. venner. photo. reising. starbucks. shopping. jentekvelder. clinique. MAC. elf. Make Up Store. Loreal Paris studio secrets. MaX Factor. Lancome.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits